[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
嚇親我, 到時再睇下有咩換
btw呢個pool好似得王者之劍值得換, 如果一直都抽唔到嘅話
哦,我明你做咩
唔怪得你去到18個step
Thanks 巴打
咁高戰
我升到1400hp 已經覺得慢走去升左其他角
想問下去到井到係得一隻ss係咪正常?今次嘅男女主pool去到井都係得一隻ss老爸,重要係第30抽已經抽到,之後192抽先抽到男主然後換女主(192抽只有3ss)
其實依加大約1100-1200已經開始慢
但佢上限開到1600-1700
好心佢set 高D 個提升個機率啦
以前來講絕對唔正常
以前好易幾十抽齊角 所以個個都至少幾萬石甚至十萬石長期係身

依加 我覺得係較過黎
機率係低咗,但我地無證據
而你呢...就好明顯低得來再加上偏黑仔
興趣嚟掛幾日就可以練到14-1500Hp

低處未算低,希望你睇完會睇開啲
我前幾個pool身上唔夠一井就幾十連抽到大獎,但今次係第一次井完再抽,冇咗成2萬4有償石(第一次課呢隻game,搞到我唔想再課)
嘩........260抽...........
俾我會嬲到棄GAME都似
原本打算追男主,無唸過會落咗去地獄
佢係2井都抽唔到男主女,所以個機率唔知係咪有問題
尋晚手痕開咗個初始ac嚟抽下野
一開號已經有3萬石
抽到男主*2、女主*2、Joe2.0、魔戰士
新ac就開到咁好話無讀心程式就假

但巴打抽咗2萬4有償咁癲?
有償石唔係咁用架
你抽完有償5 steps之後,有償就用嚟每日抽一次100有償抽,千其唔好將有償石當無償石咁用法,多多錢都唔夠燒
應該真係「越課金越忠實Fans 越難抽到好野」
我係2週年由國服轉玩日服,當初刷首抽80連中聖王1.0&2.0、佐賀妹妹、聖王法師、Joe2.0,大池都中曬所有大獎除老爸外,我係愈少石愈歐洲,只係今次唔知點解會超級非洲(唸住課金支持隻game,但一課就搞成咁)
希望你都睇開啲
唔係我嚟

我仲諗緊甩唔甩呢個Pool好
呢隻game係咁,時歐時非
你地覺得2021年仲值唔值得換隻溫姐番黎
我見個課金pool好似有得換 不過我溫姐乜嘢style都冇 就算換左番黎都冇得用扑錘仔減知個招
個新pool垃圾到
咁睇你缺唔缺全體減精神周單體stun技
無喔 換個度得白金角 睇清楚先呀 唔好中伏
我講個pool 6/6先開
隻玄武女配合王者之劍仲有出場機會 算係比其他襟用
全體減精神角就一定缺啦 成隻game得兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞