[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
你呢隻都勁 如果有埋舊版更好 原本我都想追 但我無舊版
因為本身無舊style , 所以唔追新了。
寧願用少一兩隻角。
30 抽空氣想留石
呢個pool 全部都唔齊人一係就新出
3Bp全體先制係有用嘅
但最多都係週回時打得快啲
要抽中單一隻真係要預天井
我自己就唔深追

同埋本身無儲開就唔想追隻角
今次追完,下次出新SS又要再追
除非好睇好佢嘅前景,唔係的話寧願忍手,有需要時先等復刻再後追。
有feel 覺得今日會好運
抽下抽下70 抽齊set
舊年年底個復刻UDX冇抽到,所以兩隻唔齊招,十五十六都係觀望下先
恭喜
等池尾再決定
可能下一個池仲吸引
玩左兩年幾,每次都係SF2 發售記念日呢個POOL先會拎返D SF2 角出黎練(因為有能力UP),可想而知呢個系列吸引力幾低
同意,呢批角色我都無升過
每年拎出黎升下,就算最top果隻kids 其實都好弱下,
搞到而家5隻SF2 系列角過唔到UH 第9關
好記得當年玩呢隻果陣唔知係game 問題定隻碟問題bug 撚到完全玩唔到
呢個系列真係完全唔識
故事我最鍾意就係SF2,本Ultimania我仲keep住
其實傑斯達13世係Saga人氣投票上面屬前幾名(第一係アクセル),所以你見佢出親嘅Style都唔弱,係汎用性唔太高,未達到人權角嘅水平
白金券抽到サルーイン個pool 單吊果隻毒撚
如果auto想練2技,但升爆咗3技同default一定出3技先,係唔係冇辦法auto練2技
承繼技果版有得調返高auto 果陣用幾多bp
調到佢開場唔用3 技就ok
個張5陪育成卷係邊度黎
有無巴打可以貼張圖話我知
平時主畫面,右手邊拎報酬個度。
好似登入就有?唔使話主線打到某一關先有。
唔該你先原來我信相太多爆左要清緊d先見到
想問個活動任第一彈 第一項係打乜
來了!必抽!

【ガチャ開催予告】
新ガチャ「Ultra DXガチャ バートランド編」開催✨
UDXガチャ限定の、SS[罪過を負う弟]バートランド、SS[炎天の氷心]玄竜【氷雪】が新登場 & Pick UP!
さらに、SS[誰も通さんぞ!]ハリードなどが登場 & Pick UP!

詳細はゲーム内お知らせをご確認ください。

#ロマサガRS https://t.co/mKhZDP4AUK

專屬ss武
嚟料,呢個pool唔抽唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞