carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
this is 兒登

人地都係想上黎搵返D 5P子圍爐取暖姐
唔駛答咁多,
話最平架喇就ok, 佢有心買就會出價
你打個八折俾佢,轉頭有人平你一蚊都走左去
唔駛咁求人,有時d 人問好多問題,好心影多d相,幫佢諗埋點方便交收,之後就冇reply
你唔好理佢等真正出價,就好易交收,你自己計過價格合理就唔駛理咁多,亦唔好回咁多說話
佢話我開個價合理
dcfever仲癲,賣2000殺夠1000
拿,就係咁cheap,有人出79就會走左去架喇
拒絕出價都慳返
試過賣四十蚊嘢
佢女人問可唔可以俾廿蚊 再搭廿蚊Starbucks coupon當四十蚊
所以放2手開高D好過,反正實有人亂壓價,我都唔明,你壓得低人地擺明都唔會賣俾你啦,都唔知做乜要咁樣浪費時間
50蚊壓價45蚊仲叫我過海交收
講英文嗰啲人多數都唔會理,遇親嗰啲都好濕鳩,要就時間不特止,出到嚟都要壓價
講到咁不屑買二手野又要去買仲要講價
你乞兒黎架?
係咪平時咬開老綜但係又上 carousell 買二手名牌啲充大頭撚呀
明明講緊去連鎖買 你就spin 去腦場街鋪
就係你呢啲死乞兒 人地標個平過市價嘅價講明不議 仲要死講爛講果一百幾十 仲要喺度屌人地點解唔平過你果啲乞兒仔
我試過賣$20野,有人開我$10
$10搭程車都無撚左
carousell好多傻西
試過有個講價我唔肯
佢仲問唔可以平d,話自己真係有心買
有心買就真接買啦
聽落似係佢知自己柒左兜返
你同佢都係100以下 合理
我都試過
果個應該係收機佬,係carousell話收我部機,得出價低過先達回收價$300
我串佢,話用佢開既價錢同佢收番轉頭,最後屌我老母
free pricing
應該包兩舊磚頭,重啲,反正到付係佢俾錢
講價根本亞洲有毒文化
浪費雙方時間
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞