carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
之前都抽中左隻限量版香水
但係唔係最想要果隻味
我就跟carousell價再7折賣 or 加錢交換

好快有人pm 原價 我reject左佢
佢屌我炒價咁賣 應該原價賣
後尾見佢listing都有同一枝既香水 賣得仲貴過我

咁我咪cap佢圖問佢 呢枝咩黎架 原價放比我ok?
之後佢發爛渣係咁謂粗口屌我
Block7左佢加report埋

真係on99
有d好爽快,但9成西人
要睇下你賣個樣野多唔多人有啦
你咁都出去佢唔食住你就奇啦
真係,勁多乞衣
講撚明不議價都要壓價
好啦我平比你啦,條友都話咗OK
隔一陣又問即日交收可唔可以再平100
我屌你老母啊,真係谷9氣

好禮貌嘅都可以傾下
乜撚嘢都唔講直接比串數字壓價個啲撚屌自己反省下啦
唔撚會覆
係FB 用罐頭message 個啲一般最後先覆
有誠意嘅打幾隻字啦
通常呢d人都拎住部靚iphone/著靚鞋 身光頸靚
唔理咪得
暗標撚真係睬佢都傻
好得閒同你玩猜迷呀
用零售價同二手價比
係唔係都係2500左右
連鎖係sales嘅一樣可以還價人地set埋個range俾佢 再唔係sales自己食少少收番commision都有賺 win win黎
家中廢老搵親sale屎都起碼慳幾百 咁闊佬咪唔好議硬食正價
間舖都無諗住marked price賣到 預晒唔係減就送禮品 銷售手法黎
網購個啲夠得閒做promotion減下 最搞笑啲人又要攞code攞link平個幾十跟著反手屌人乞衣
自問無咁厚面皮去問 但一向佩服sale屎同還價嘅技巧 件事無話岩定錯 侵侵搵金仔傾外交咪一樣係互相還價
依家有d街市好高級
講價唔係真係講價
係為左有種不勞而獲嘅快感
賣緊$60
條友幾個月都嚟堅持壓價
唔覆都繼續壓
咁窮就留返啲錢食飯啦
壓價有機會平買到,真係老奉都壓一壓。唔得比照買,對買家係冇損失,而且有機會遇到急放o既人有著數,理性咁講。

當然,壓得太過份個d 就自己on9
同佢講我俾夠二百五你,你揾部俾我睇
我通常會set 高少少,有個合理壓價range,起果個range內都賣,大家開心就好
咁買家不議價叫你搭多支嘢飲俾佢你制唔制
唔好講行唔行情 有需求就有行情
通常我賣都會平過其他賣家
講價通常就已讀不回

有時見到禮貌準時
我都會主動再平d比佢
或者標明準時既再折

都無遇過閪買家,i mean 面交果陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞