carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
最近試過 貼咗另外果個賣家圖 個價勁低 重扮大爺話我賣得貴不過如果我平少少都肯買

明明有平都要過嚟壓價咁屎忽痕

之後畀我search到原來果個賣家己經賣咗 成個app得我一個有
咁我見佢咁急用就叫佢搵番果個賣家買 之後一野block鳩佢

爽呀
sor9ry 第一句 寫到1999

最近我都試過 有條友無啦啦貼咗另外一個賣家個價勁低嘅圖畀我 重扮大爺話我賣得貴 不過如果我平少少佢都肯買
sor9ry 第一句 寫到1999

最近我都試過 有條友無啦啦貼咗另外一個賣家個價勁低嘅圖畀我 重扮大爺話我賣得貴 不過如果我平少少佢都肯買
試過賣啲有期限嘅野 已經賣得比人平都仲要講價 仲要死唔confirm
最後自己用左佢冇咁嬲
啲戇尻真係為講價而講,真係唔知腦裝咩
試過明標200俾人講價180,我覆佢不議
佢覆我:祝你放到好價

我又分享先
送副棺材俾佢?
放200 cut一半話100
見我唔覆改150
但係果樣野其實有其他人出300搵我買
fb 咪重黑E
咁我都同意,FB果班直頭係含家鏟毒舌
屌 自從出黎返工 買野都唔講價喇
壓人幾成仲話返人
真係極品
正宗撚狗
林森北路你都唔撚識
未玩過台妹?
岩岩又有條on9,早兩個禮拜已經問完最低幾錢,答完佢又唔應,跟著二千蚊又要懶豪話排千五千六,即刻覆佢賣撚左,而事實上真係賣撚左
壓人價重串柒柒 想像到個情境 爽哂
心諗排你老味咩,咪講左最低幾多俾唔到就過住唔好晒大家時間,咩排幾多,我又無撚r你排,全場得番我呢對呢個size,排乜鳩
我比人問點解賣 點解唔岩著 點解唔自己著
合理講價ok 既
標$1000 講撚到$500 呢d真屌佢老母嗌
我都遇過呢d撚樣, 又問你點解唔要, 點解賣
開頭仲想約出黎淨係睇下件貨

好彩我話淨係影相比佢算, 睇完相, 左問右問點解賣

之後就一句唔該就完左, 浪費時間
講到尾就係cheap 唔想比咁多錢買
覺得自己係尊貴既客人
你件嘢擺喺到咁耐,而家即刻同你要咗,等你有錢收,仲唔快點多謝佢
真係無諗過用fb
試過放遊戲機,新既 連堆game帶,成套都野係幾舊水 ,條友壓我一半。

我立即同條友講咪玩啦Ching 我車費都蝕埋比你啦

第一次咁直接踢走人,講價唔係問題,你唔好壓到咁

低啦,人要面樹要皮啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞