carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
樓上肯定好多小學雞
講價有咩咁出奇
街市買餸,細鋪買野,好多都有得講價啦
中學買賣2手書又係
甚至電話上網PLAN都有價講架
唔講現實
你玩OLG買賣都會傾價啦
傾啱咪交易,傾唔啱咪算9數囉
你話人地呃9你就話啫
講價都放上黎連登做乜鳩
同埋樓主自己覺得出價合理啫
人人心目中個價都唔同架啦
樓上有D仲話會水鳩人出去
呢D人人格仲低劣
出價低就要玩鳩人唔見得你人品有幾好
意見同你班冇品狗唔同就人身攻擊屈人cheap精
兒登仔
其實係,有啲貨品市價1000蚊左右,賣家開1500,買家可以試下講到1200

如果市價1000條友殺500就抵屌
追post啦
買家都認同係合理,唔係我自覺合理
更加唔好ff我賣呢個價有價無市,我擺係第二度收勁多pm約交收,完全無講價
屌你老母正仆街,咁你寫明不議價咪得,我寫開冇人會講價,你有冇話唔畀議先?

d垃圾模型出得900都唔算少,買樓一講價就幾十萬咁去,你係咪要斬人?

話不議都照講價先玩鳩佢
我收人free 野通常會送番張50 蚊coupon (咖啡,超市...)比人,大家開心。
係為錢就唔會fake人出去啦
明明就係玩人又關錢咩事
文盲返鄉土傻西
"話不議都照講價先玩鳩佢" 讀下書啦廢物
agger 講價我都會嬲, 但上面條友呃鳩人重聲大夾惡

正垃圾
有人買我二手野問我包唔包保用
呢個post好撚好笑
貼下人工資產睇下邊個窮西囉廢物
等睇你條垃圾潛水

乜果少少錢都唔豪人呀窮西 咁有錢要去賣??
笑死人咩
笑死我低能仔

我一陣開個post話見到會員200200老母做雞呀
重生左個白痴仔

真係有人信連登post鳩up
我老母係姓林叫鄭tim ar 傻西
喂 我話我屋企有軍火 戰機 坦克呀, 快D報警啦

低鳩能
有D人真係幾好笑
壓價=窮西
但壓佢果少少錢又咁介意要呃鳩人玩鳩人
唔知邊個先係窮西又EQ低 我放野廢事煩都會平俾人

上面班癲佬一講價又屌老母又斬人又盛, 連登真係多傻人

屌你老味,用收機佬個價同我講,咁你去搵收機佬度買啦
不過其實佢就係收機佬,成件事好on9又好笑
屌7 佢,咁你800同佢買
基本上啲7頭係唔係都要壓價, 40都要壓到30. 所以開貴啲就啱.
有對鞋壓價-$800 都唔知問黎做乜9, 明知唔會so佢. 佢問係佢ON9, 唔同我會落搭我ON9咩.
不過都試過一千零一個好, 話我賣得平, 仲吹水吹咗20分鐘.
試過十蚊三包skincare sample
佢話要一包
話三蚊包平郵
我覆佢: 我不如送俾你丫
佢竟然話 你講野洗咪咁串
唔會阿

可能我中英文都唔差
兩個神髓都捉到
通常遇到呢啲人我會講
你搵到平過我咁好,快啲同佢買啦,我冇平架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞