carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
其實我覺得carousell唔多似係拍賣似係普通買賣網
以我所知香港真正既拍賣網係go2hk, reddot同呀虎
想買比老婆做婚鞋?
巴打你好彩
我賣部player原價20k up
出面啲人二手都set緊8-9k
我set 7k有嘢送都一堆乞衣走嚟問5k ok?
認同,成班岸鳩差果二三十,已經唔駛交租唔駛廣告費拎埋free publication,賣homogeneous goods上黎話鳩個買家cheap精之餘,自己又繼續用個平台
好嘔心
賣家咪又係一隻cheap精
果幾十蚊都好拎上黎講
完全1隻手指指人 4隻手指指住自己
呢啲人簡直痴線
壓價一律當乞衣/收買佬處理
細個玩開yahoo拍賣係咁玩架喎
tory burch 出哂名carousell 多假野,可能佢地都係當你係假野咁出價
正常人想買正貨都唔會carousell 搵
差唔多情況, 試過同個阿叔交收耳機
已經標明舊款, 無單 上外國網買
開頭都正常 無乜野 講價平幾十蚊由佢
出到黎試完機就嚟料

佢話 嗱咁啦, 宜家就無咩事
我比住一半先啦, 我番去試幾日先
無事我就比埋另一半你
即刻醒一醒, 阿叔你認真?

屌佢幾句之後, 是但email cap幾張online收據比佢
叫佢以後交收唔好咁, 你要咁就事先講到明

真係大開眼界, 咁都講得出
估唔到耳機咁私人既野都會有人買
呢啲屌鳩佢啦真係聞所未聞
Blocked
試過我開400,佢還200,我即時decline offer
香港有班人免費拎完啲書,轉頭就拎去賣
我係屌鳩買家個心態 唔壓價唔安樂 壓一壓舒筋活絡啊
我係屌鳩買家個心態 唔壓價唔安樂 壓一壓舒筋活絡啊
大把人壓價我全部已讀不回,我冇拎上黎講
但呢隻cheap鳩大條道理壓價既心態好撚西囉
Carousell 好多依啲白卡佬,就算等錢洗都唔敢放俾你
似收買老
公布ID Please
50蚊都冇嘅人平日點生活
屌你老母下次執十舊磚頭放埋落去
再到付俾佢 睇吓佢個運費比多成舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞