carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
梗係問佢邊區方便先,跟住先約佢去啲山旮旯地方
一於玩9佢死cheap 精壓價
講得好岩, 見到件貨個價標到你覺得好高 咁你咪唔好搵佢買,買第間囉
又要走入去壓價 仲要係壓勁多個隻
搵唔到第間符合你心中既價?
即係你個價根本唔合理囉
Exact7ly
公道講多句
二手市場既合理價值呢點 每個人把秤都唔一樣
尤其對班仆街收賣佬黎講把秤會有更大偏差

有時或者遇著心頭好有人平放 咁係好彩 可能係賣家急放/唔熟價但求清走 呢D就當係遇著大減價 可遇不可求
唔可以當其他同一件貨都應該係相同價位

Btw 收賣佬應該唔會理我地點討論
因為對佢地黎講 低買高賣先係佢地搵食手法
厚臉皮壓落地獄價佢地跟本慣晒 唔會怕比人屌
咁個app係有出價功能 正常使用啫
係咁你太小氣
下之前有個英文人好撚爽手仲要畀tips 喎
壓價唔係問題 唔岩價可以唔賣
但有班賤種放1000 還價200
你唔理佢佢就100 100 咁加
但大家都知佢心入面底價係5-600
要唔要咁cheap
壓到少少好有成功感?
認住
下次實玩鳩佢
講價哩啲 真係大劣習慣 東南亞先會出現
有幾可見啲 東南亞以外國家嘅人會壓價
黑警水炮車功能都係射水炮
正常使用o者
上面反駁o個條友個 reply 越長越多負皮
新手留個俊明
係呀 開個價會射穿你架

入黎之前 你唔接受價格 對方亂屌你就話啫
咁小事都要加句串人 仲要放上黎
呢d撚樣係釣唔知價既水魚,交收完拎去先達放
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞