carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
你老母落街市冇講過價咩?

btw 唔好屌自己老母 亂倫犯法
買賣都有on9
有買家約左交收唔出現
等左半個鐘就wtsapp黎話做野過左鐘
賣既二手野用正價賣
有次已經好撚平
包埋sf
條友仲壓我價 話正如去買衫都會問下有冇得平
你唔撚入apple問 有冇得平500蚊買機?
我試過carousell免費送十幾本書
寫明只可以我屋企個站交收因為啲書咁重已經免費送
有條友叫我拎出去佢屋企附近個地鐵站比佢,講緊係十幾個地鐵站咁遠
話我個交收地點個站太遠,唔想搭咁耐車
佢想要我由大西北搭車出九龍東拎比佢
免費送書仲想我貼錢搭車搭成個鐘送埋去佢屋企?
個腦唔知係咪有問題

最後佢都係死死地氣搭車過黎拎但多謝都冇句
樓主又無必要教精佢99蚊大把人爭住要喎,拒絕完唔理佢咪得

一係你就本身再mark高兩成囉
一講廢話直接block
反正大把人要
琴日即買即約左個出黎交收 佢賣1100我1蚊都無壓過
由細到大都唔鐘意講價壓價
呢個人應該玩過巨商
唔鐘意咪咪撚賣一地壓下您又話cheap

死傻系
我買野都冇壓過價
樓主咁好心情覆佢,多數都唔理
答: 師兄我見你咁靚仔, 不如半價賣俾你? 8折我都覺得太貴了
跟住約面交睇佢住邊,
新界既就約佢柴灣
港島既就約佢上水粉嶺
到交收時間前10分鐘就坐係屋企涼住冷氣同佢講:
唔好意思清, 塞緊車, 仲有10分鐘到
10分鐘後,
唔好意思呀清, 我落左車揾緊的士
再20分鐘後,
個的士司機唔識路呀, 兜緊, 好快到架啦

如此類推玩乞衣玩到你悶為止
其實已經約左人今晚交收
但呢條友合理化自己行為先忍住駁佢幾句
佢覺得唔值呢個價
係要壓
我通常會好聲好氣叫佢過主
大部分都會話唔壓,算
分你老母咩 香港真係多痴線佬
你試下落街市講價 賣菜婆趕你走啊
其實係拍賣,有人壓價係好正常,你唔啱咪話唔賣,咁勞氣做乜
最串有人試過話「你呢個嘢最多只值呢個價錢」
件貨都分期俾佢
賣啲咩成皮嘢都放上carousell
我仲要係賣laptop...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞