carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
你都onlun79
支那01都有抄post出文
壓價唔賣好閒

佢約好哂當日見面
同你講老婆仔女買餸幫手拎唔方便黎
叫你坐多五個站
呢D正仆街
睇下你樓上果個先
因為唔知你賣咩。25000 賣唔出減到23000 可以代表好多野
可能你25000,23000 都係set 得高。
又可能你其實係已經賣超平,但你件貨係市場唔多人搵。

賣二手野根本買同賣方都有on9 仔。
我賣野一向賣得好平,因為唔想煩,無時間同啲麻煩友糾纏我出親post 賣野通常1日之內就會賣左,一出post 2,3 個鐘內10個pm 以上
但都見過好多低能仔一黎就再劈一半。

賣家一樣好多人亂開價,好似相機鏡頭咁,全新百老匯賣15k, 賣家上網放14.8k 話上星期買唔岩用。唔同有人pm 話13.5k ok? 咁買家又cheap 精咩。
呢啲case連登都見唔小啦。

呢個post 見到有人話見到人地開價唔岩心水就約人地去無雷公地方交收放飛機玩人地,真係人格好低劣。
講真果句,大家都係窮撚姐
係咁有錢買全新/掉左佢啦
洗乜又乜又物
不過玩9人果d 人格真係好撚差,無乜家教
啱啱遇到單

有條友問可唔可以分期

2千蚊分期買二手野
認真 好多我放嘅都係全新
要怪就怪屋企太細 無雜物房放雜物
丟咗佢又浪費 索性賣吓賺吓食飯錢都好
化妝品 香水呢啲要捐都無人要
係啲衫先會捐
D人以為賣親野都係等錢駛
係咁壓價
白撚癡
D人真心好膠煩,一黎就劈價,咁都好正路say no la,跟著又同我講話見到邊度邊度好平,咁你咪去果度買囉做乜者。。
一壓唔撚覆 .. 再問 block .. 麻撚煩
試過俾條毒撚話我隻手辦係假野
你件野定價高啫on9
我賣$15包郵都被人壓價仲要面交,即block
最場最平啦on9
又唔係約到出嚟先壓價 乜都屌一餐
賣粒cpu d人出番我起個價,係咪賣得太平
有條仆街 minisboy
自己賣鞋就貴過市價好多
收人鞋個價就低到仆街
認住呢個名 正人渣嚟
佢自己放個啲就貴到死
Cheap到爆
係,成班on99, 自由市場講價根本好正常,成班智障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞