carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
same
我直接問佢:免費比你好唔好?
原來真係咁多pk
cheap精hi
但我支持
佢又知人哋攞緊big discount
問有冇discount 咪直接問 有冇得平少少,450開300 Lol
450 開400 就有商量,禮貌的嘅話
屌仆街 之前賣人中果d系列 好似賣人中極
果時想話賣80蚊 真係想清下game拎番少少錢姐 有條仆街叫我60
之後我話唔賣 仲問我可以最低價幾多 我打番80比佢 佢話ok
仲約地點交收 最後講左句70 秒block
我都試過賣game 90蚊條友又要我就佢地點又講價60
我都廢鳩事理佢
過多排有啲有錢人睇中自然會不問價入市,直接出價包埋你郵費輕鬆賣埋
個盒 我有影相 都好清晰
而且唔識英文都無理由有條友38X蚊賣成3千野 仲要全新 新出
真係痴線 仲要大條道理咁 真係唔賣比你都實有人要
次次賣親野都實有呢d on9仔
睇黎我算好運 交收好爽快 冇俾人放過飛機
我買嘢多數唔講價 去街市都係
如果我喺carousell同Dcf賣嘢係一定會只限我屋企附近鐵站交收, 地點不議。如果有人壓過分我直頭無視。你個價佢唔買, 佢個價你唔賣覆佢都冇意思, 拗完一輪佢突然轉駄既話, 你隨時食飛機 .....
唔好同呢啲人哂時間
香港大把有錢佬唔當幾舊水係錢,你睇星期一至日啲名店呀高級餐廳呀都排滿人, 買樓花又迫過年宵
其實香港好多有錢人, 等果班人緣份到睇到你件貨就得

我通常最後賣出去睇郵寄地址都係豪宅果啲
中文柒好多 原版英文版
係 與其比你壓到咁 我寧願掉落海都無咁嬲
真係唔賣都仲好
同感。
試過有個賣家話個市價係炒價
所以用正價賣二手野
如果開過冇用過我都冇乜所謂
但係佢已經用左個半月
我都覺呢個冇咩問題
算幾有禮
唔會喎
啲賓賓好有禮貌好nice
反而香港人先閪
其實隨緣
英文又好簡體字又好都有機會係住半山有錢佬好梳爽

反而set地點好緊要,set 市區已經screen 走一大班運吉既人
只限中環尖沙咀通常肯出黎都無事,唔出就唔理唔傾唔拗

如果set 左區都仲有條友癲到叫你入天水圍你都咪鳩理佢啦
戇鳩仔,我屌你老母果陣都有講價添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞