carousell果然係cheap精集中地

964 回覆
113 Like 943 Dislike
一句不接受議價就得,唔使嘥口水同啲低賤既人爭拗
見到呢個post嘅巴打 齊心合力屌柒啲cheap精
我都深感安慰
我最憎人地講 人地間舖賣得平過你
屌咁你咪去人地間舖買囉 做乜又要問我呢
咪由得我高價賣唔出囉 咁關心我做乜9
啱啱同賓賓喺中環交收完
冇make 到offer 就約

本身件嘢賣50 仲有1分鐘行到嘅時候
佢喺app度打:50? kung hei fat choi

我心諗你講咩本身咪賣50
跟住冇理佢直接行咗過去

到咗嗰時佢又問多我一次:ok? I just texted u
我呆咗但見佢又真係俾50我 我就OK
直接俾咗件嘢佢 然後勁快行走咗再block埋佢

琴日睇其他人俾佢review 都有話佢面交嗰時先講價
想啲人見已經出嚟晒咗時間就廢事同佢拗個10蚊
放得上去都平過出面
仲要再壓價不如上網扮可鄰乞件野返來
地點係順路通常都無問題
要走到老遠就不了
你hold左件貨條友咪發癲
原來會壓價架

有時間咪撚下呢D戇鳩, 我TOTAL "?"左佢4次, 佢都好意思keep住比呢個戇鳩價

最後3.3K放左
我都試過
仲要送到東涌咁遠
其實我覺得地區都有分別
東涌同大西北啲客特別鍾意講價同特別冇禮貌
最有禮貌真係港島線好快順利交易
特別銅鑼灣中環旺角啲OL
最爽快
最多買得多先會問吓你可唔可以平啲見到東涌下就火撚到仆街

試過去到東涌佢平俾臭西仲要好冇禮貌扔錢
跟住佢夠膽死比3星dklm
之後唔撚做東涌客
送到南昌即停
屌,啱啱先講撚完
呢頭又壓價

其實我好想知呢D人個腦諗咩
點解deal咗價(同條撚樣講冇得再低),講好日子,都仲要壓
我屌你老母
點解今晚可交收就要平比你?你都ON撚99
夜晚冇事我出嚟仲麻撚煩啦
學到野
但我唔會知佢住邊
你prefer邊度交收?
哎,太遠啦,不如你就一就我去邊度邊度,我平多兩舊俾你啦
所以講到尾邊忽蝦鳩你?

講價令你覺得對方想你對個素未謀面嘅人心軟?
會唔會係你玻璃心?講價叫蝦你?

哂大家時間你見佢壓價壓到唔啱心水唔應拒絕咪得,邊度哂時間?講句不了好哂你時間?人地lur你你一定要應人?邊個唔想平價執到寶?佢覺得合理又壓價唔成就死死氣原價買架啦

一直都問緊 問你可唔可以減價個問題係邊,你就一直屌問嘅人係cheap精仆街,唔係放棄思考係咩?

我睇完你成段除左無啦啦比你罵之外完全唔見個問題係邊,剩係得有人同你講價你突然有負面情緒。人地開offer你唔鍾意唔代表講價嘅人就仆街架喎

利申:玩收藏多買賣,有向人講價攞好deal,亦有人講完價傾好心水位再賣,講到有deal根本雙贏。
ol爽快?
最近先有個買十蚊野要交收都算,見都順路咪約時間,但時間就極都唔岩
明示暗示叫佢寄,無視我,繼續約交收
最終都係交收唔成,唔肯寄我block7佢算
講句不了好哂你時間?<-係呀,你終於知道啦?
睇你條垃圾講價msg已經徙左時間啦仲好意思問邊撚度徙時間
衰得過有人岀完價接受左岀價
先再壓價咁on9
好心再平俾佢
佢竟然作故仔no show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞