Oculus quest 2玩Steam VR集中討論(15) 2021既VR Headset唔同以前!保證上癮好玩!

968 回覆
6 Like 5 Dislike
Oculus store daily deal 係 VD,雖然只係慳兩鎂
好多坐係度都玩到 直頭有option係揀seat
我beat saber坐係度玩到
未試過linksys既平價router,歡迎你試下再review
唔建議自己買黎試 之前我貪平買左部有WIFI 6既TP-LINK 用黎玩VR 每幾秒就LAG一下
宜家我用緊ASUS RT-AX55好順好好用 係VIRTUAL DESKTOP Developer recommend既
https://www.youtube.com/watch?v=afZPlBVpM5I
呢部抵玩
琴日都冇事 今日一用連唔到VD 係咁卡CONNECTING 有冇人都係咁
想問下有玩BEAT SABER既師兄
係咪要等BWBF出1.13.5先玩到beat saber岩岩搞緊都crash
啲人成日以為我地係asus打手
但係無奈事實上同價位,其他牌子都係垃圾
真 用VIRTUAL DESKTOP玩VR強力推薦ASUS ROUTER
用其他牌子既ROUTER玩VR有機會有問題 寫VIRTUAL DESKTOP果個人喺TWITTER度都建議人用ASUS
https://twitter.com/VRDesktop/status/1327067141946785792
我未換到 仲用緊10年前Apple Router好順
仲用緊14年買既asus ac router
vd完全冇問題
用左咁耐抵玩到
大佬 你唔係用VD玩PCVR 緊係睇唔到分別
淨係skybox順已經掂了 反正冇電腦
Onward 女玩家表示 mk18好好用
https://youtu.be/OEexvFBMPnc
我睇Amazon quest 2個page 成個冇撚咗等我仲打算落單
吓 唔係掛
係喎屌 點撚算 我買哂啲配件
你未買機就買配件?

女友話之前淘寶咩有優惠
買左啲罩同鏡片
點算
Amazon 遲啲會唔會有返架
2個可能
1.)真係出Q2 pro
2.)amazon data base bug左,等佢整
出pro都唔會咁快cut掛 都要清水尾
希望是2
官網睇黎仲有貨bo,你急就比多幾舊bns返黎啦
等多陣睇下點先
唔識轉運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞