Oculus quest 2玩Steam VR集中討論(15) 2021既VR Headset唔同以前!保證上癮好玩!

968 回覆
6 Like 5 Dislike
唔知做乜隻Deovr player一播片就係咁tilt,完全睇唔到片
halflife 同有隻叫crisis vrigade 2
咁大佬有無用過GOMRVR既Halo strap?
以前quest 1用過 額頭好壓 可能我頭型唔岩
8👈信rMuQcC4ons6信 https://m.tb.cn/h.4PHP38I?sm=646a1a Oculus quest 2&1舒适头戴衬垫减重透气久戴不累嘞拉头VR配件水洗

我quest 2用緊 要配合原廠頭帶用
我貪佢係布料夠輕
解決到壓面問題?
no 一般般
買左 dash dash world.. 有D 暈+有D低B 唔係好岩玩.
即刻退錢
原來Quill 2.0係Free, 但只係得Quest2 都唔會比你Download
要本身有買Rift / Rift S / touch先比你download落去部電腦, 再用Quest2開

呢度有無人有 Rift 可以Download完Quill2.0個安裝檔share比我
無野了, 原來7左
安裝desktop oculus就可以download
There’s still a lot of development underway for our new VR system, so it won’t be launching in 2021
有排

Q2 增長率15%
Q2上年9月左右出
想問下oculus有無咩係必買? 送左張折扣卷
各位師兄巴打
我想買OQ2, 美森度有幾隻, 都係連唔同周邊零件
果堆周邊有無乜野係必要?
係咪一定買256GB?
賣家要係oculus
256定64 追post 睇返第一頁
會駁電腦玩, 但係一百鎂其實真係唔貴好多...

另外, 駁電腦玩使唔使買埋條QUEST LINK?
不過我電無USB-C PORT, 就咁買個轉頭得唔得?
駁電腦玩唔建議買官方貴線
駁電腦玩我地一律建議用無線
你lib已經有啲咩先
答案盡在第一頁 唔好罰我抄
btw你想畀多100美玩 又唔係玩oculus store 是但你
Beat Saber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞