[多圖][純分享] fashion撚顱內高潮

543 回覆
158 Like 481 Dislike
雖然唔太明關ASMR咩事
但係呢啲多數都係FOR啲特殊情境
一個MODEL身上邊著既ITEM好多都會單件賣
然後俾人攞去當襯番Street fashion
比較常見既就係大褸、鞋、帽之類
衫、裙果啲多數都會宴會、酒會之類大型場合出現番
佢哋選擇性失明 睇到扮睇唔到由佢地啦
可唔可以上面1-2太衫既concept? 真心睇唔明
其實JG已經令到MM越嚟越商業化
出街著全身一個pattern係好難
Dior homme 2012 de
其實e 種 fashion 衫係咪只會著一次
對牛彈琴隻牛最多唔理你,係度啲牛係會起身屌柒你,po主真係勇
唔敢著出街正正因為全世界大部分人都覺得柒囉
縮埋喺fashion show先敢著都叫世界舞台
本人心水 top2
1. Dior homme 2012 fw
2. Public school nyc fw 2015
根本冇人會明
講嚟講去總之人哋係大師係鬼材,好有影響力,你睇唔明係因為你窮你見識少你係毒撚
上面幾位ching好聲好氣問下點欣賞一件作品 一係就比人無視 一係就無啦啦比人話井底蛙 點討論落去
彈琴?
連支那大媽舞都不如嘅水準,唔屌得?
Show peace 黎架
你見到好多呢d都唔係for著岀街

連登講fat唇呀!
上面咪講左 fashion show好多都係造Haute Couture出離去show成個idea同concept 成套既話多數都係比明星出show用 eg梅豔芳好多套都係dior Haute Couture
而show內既idea係會inspire到readytowear既製造
個show入面既garment會show到silhouette,layer,配色等等既idea比readytowear既製造,你而加係街到見到既outfit/單品都係取自fashion show
最簡單例如你而加成日見既oversized tee都係離自fashion show既idea
ART
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞