[多圖][純分享] fashion撚顱內高潮

543 回覆
158 Like 481 Dislike
想知你平時返工著咩衫
連登講潮流
勁多負評
藝術=認真咁做戇鳩野
喺連登開呢啲post真係哂氣
第一件真心靚
絲打係咪住開巴黎,原宿
乜撚顱內高潮
以為自己上緊Bilibili

Jpg x Leslie
以前都依家JG嘅Margiela 都鍾意!!!!
喺連登講到大大聲既一班傻閪 係現實冇撚用淨係識上嚟圍爐
同 金鐘M記.jpg 講fashion 都真係嘥鳩氣
可能 maison margiela 都唔識
circle jerking
而加嘅maison margiela都正
我當樓主開post 同大家分享,樓上幾個巴打認真問應該點欣賞呢d fashion 冇人回,個L個喺連登出現嘅大師都淨講同連登仔講fashion 嘥氣etc 一句都冇指教下

到底邊個係度圍爐自high 我睇唔透
唔識fashion
但覺得講得出「出街邊有人咁著」既人真係好思想好狹窄

不嬲fashion 都有分high end 同street fashion
佢呢啲行catwalk 既明顯係比特定既人 去特定場合著架喇 例如歌手開演唱會咪著呢啲囉

感覺就好似一班毒撚睇F1 再指住啲車講
「跑咁快有撚用咩 你係香港跑撚到咁快咩」 一樣

但你老母顱內高潮咩
1真係鬼才作品
Concept art時期有個藝術家屙左督屎入落罐頭拎岀去賣 價錢係同督屎一樣重嘅黃金
樓主可唔可以由淺入深講下fashion 我作為普通人真係唔會明fashion show啲衫點解要整到咁

或者講下你欣賞圖中果幾套衫啲乜野

留名學野
Ching 心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞