[多圖][純分享] fashion撚顱內高潮

543 回覆
158 Like 481 Dislike
失眠 見到你哋啲留言即係醒曬
其實每次講起JPG都係諗起佢細細個個公仔
欣賞樓主勇氣
D人好中意搵樣野話d 出眾d嘅衫似乜乜乜
好多人都會對同大眾唔同嘅野抗拒
E.g. 着全身黑色 =》似死人衫
事實可能真係似
但係繼續做自己/繼續設計就得
diet prada 不了 本身有follow 不過換咗條友manage之後見到佢哋又話9人地又亂咁帶風向就unfol 咗
其中一個好欣賞嘅designer 覺得好多衫嘅cutting都做得好好 同埋好鍾意佢嘅style
Jpg好似係martin 偶像
antwerp six真係好撚勁 雖然Rei唔太啱我審美觀 但係無可否認係其中一個legend
我唔係讀fashion出身,但我細個係比thom browne帶我進入fashion嘅世界,到而家都仲好鍾意佢我覺得dries van noten同thom browne係兩個對我影響好大嘅設計師
仲要佢前幾年先屌晒鬼話依家個品牌合作現象
之後走咗去同supreme crossover
的確係 所以唔選擇喺香港搵出路
thom browne啲西裝真係好好J
諗起Rick Owen lol
西裝短褲深入民心
當年自己改咗JPG 場show個入場證明
我最鍾意嘅係佢可以將商業同佢天馬行空嘅idea都兼顧到,睇佢fashion show真係好夢幻
Iris van herpen過幾日有新show
我真係笑到仆街
想知呢d設計師平時著咩衫出街,去d典禮又著咩衫?
其實你喺fashion show見到啲deisgner出來佢哋都著得相對普通 因為佢哋幕後要搞好多嘢 所以方便好重要 至於出街 佢哋會比較有自己style嘅Rick Owens
呢個解釋清楚又易明
明顯感受到巴打對呢樣嘢有一定認知
真係同啱先嗰個高下立見
標題唔打埋殘體字?
包大把人click入嚟

on99

諗起a wang
本身好鍾意佢 可惜
連登係咁上緊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞