[多圖][純分享] fashion撚顱內高潮

543 回覆
158 Like 481 Dislike
睇來好多巴絲都好鍾意dior homme 係正嘅
其實都要fake到先得

Model呢家野fake得到 其實都做到

問題係你fake唔fake到

2000年後最震撼到既反而係Undercover
的確iris van herpen嘅衫會比較符合各位嘅審美 我未讀fashion之前都已經覺得佢個牌子好靚 btw 多謝分享!
當時認識到dummy嗰件真係mind blown咗
Agger 雖然無得比 但係見到多啦A夢同gucci個collab 我真係不了 Dior呢幾年俾Kim Jones帶無可否認係好成功
冤枉呀 我仲好鍾意yohji, issey miyake, McQueen, Kim Jones㗎
如果只係返office其實著得誇張啲又有咩問題
Ching呢個本身都係分享Post淨係驚你有料唔share btw Spray paint 嗰個fashion show每次睇番都覺得好震撼 其他都相當認同 開始留意Pat McGrath 真係為咗學嘢 成日design完件衫唔知化咩妝好 等我follow吓Philip 學吓嘢
唔係咁易 同埋入到去仲要捱到先係最難
係喇,呢d設計都係垃圾,u記最好
我好鍾意佢係MM嗰陣嘅show 佢最後一場show我都睇到wah wah聲
好artistic第一眼見到已經覺得好正
嗰個係我share 嘅其中一個designer Issey Miyake嘅branch
香港講設計嘥鳩氣
佢應該係講呢啲
Martin 當年跟JPG學野嫁喎 點解佢會係MM有show
有 無inspirations 嗰陣好鍾意睇佢啲design
所有回憶停留晒係佢以前
覺得佢顏色運用得好好 睇得好舒服 係我最擅長嘅嘢 所以好佩服
最舊咪maison margiela,近期咪抄佢抄到十足十既demna,即係vetements同balenciaga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞