[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
講真,YouTuber 驚西咩, 佢咁有骨氣,韓國本土都養得佢起喇
韓國又唔洗爬墙睇YouTube
中国網台分錢又無YouTube 咁多,畀經理人公司食咗啲都無乜幾多剩喇
講明廣告就無問題,奶粉錢都要搵嘅
兩個都唔係隊最紅嗰個,idol 搵唔多㗎咋
包蝙蝠食啦支那人 一係爬墙一係偷片
完全唔尊重創作者
留名睇仲會有網站偷佢片
知錯 收聲了
體諒下佢喇
佢好似有三個小朋友
係呀 一個仔 當兵個陣有埋孖女
好生得,韓國嚟講兩個都算早婚
係 仲要idol
敏煥真係估佢唔到 唔聲唔聲
律喜第一胎個陣19歲咋
認唔出 想問邊個嚟架?
Eden
開頭我以為認真搞有碟出點知無消息,咁應該有新MV睇下既,又無,佢老味最後幾日新相都無張睇下
得zepeto同舊相做預告
會唔會過分左
話哂係佢地第一次出eng ver album
第一次正式進軍英文市場
點解連正式少少既teaser都冇
依家仲要二本部得佢地一團
冇籍口要忙住整其他團既野啦
都可以搞到咁
依家出道都未滿兩年已經咁hea
唔敢想像之後會點
daddy係咪傻左
itzy出道就8個1位明明係jyp咁多團最勁
重點係而家開始間間公司都有新團,佢竟然咁玩法 重要itzy幾有潛力 但資源又無咩。twice雖然係揾錢,但始終賺錢增長會慢慢放緩,正常都應該捧定自己公司新一代
Daddy 要捧自己..
有冇諗過你講野有問題
啲人先負皮你
利申:已負皮
【OSEN】[昌珉擔任允浩回歸活動MC,暖暖的義氣]18日,允浩為紀念迷你2輯《NOIR》的發行舉行了線上記者見面會。當天活動的MC由昌珉擔任,意義更加重大。允浩表示:“因為準備了很久,所以想盡快給大家聽。因為是今天公開所以很緊張。真的很努力地準備了。18歲出道,18日18時公開音源。另外,昌珉的生日是18日。”

昌珉表示:“允浩哥為了這張專輯,不是靈魂,而是集結了DNA。費了九牛二虎之力。哥哥的熱情原封不動地融入其中。”

另外,他在音源公開之前,將於韓國時間18日下午5時通過NAVER V LIVE SMTOWN頻道進行《Sneak Peek: NOIR by U-KNOW》倒計時直播,積極展開活動。
咁快d離開呢個傷心地
唔好返黎啦
【OSEN 】[圭賢將於26日發行新曲《Moving On》,悲切的冬季情歌]18日,據媒體報導,圭賢將於韓國時間26日下午6時通過各大音源網站公開新曲《Moving On 》音源,吸引了人們的關注。

該曲是根據四季不同特色發表新歌曲形式的《2021 PROJECT : 季》的一環,是洪錫珉2015年發行的同名曲《Moving On》的Cover曲,原曲的氛圍中加入了圭賢的感性,讓悲傷加倍。
【kr】金所泫與現所屬社的合約到期,將與全智賢,徐智慧等演員所屬的文化倉庫簽訂專屬合約,ientstory公司表示:“和金所泫經過長時間的對話,決定終止經紀業務,決定尊重從2018年開始與本公司合作,同甘共苦的金所泫的意思,真心支持她的未來"。金所泫接到了很多經紀公司的邀請,其中決定與文化倉庫一起合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞