[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
東神有拎過
少時冇係三社拎過 好似係拎mcd
係咪扮大排檔啲啤酒妹
第一代啲fans比較激進水晶男孩話解散嗰陣去咗整爛老闆(?)㗎車 之後好似話㗎車唔係佢嘅 整爛咗人哋個架
仲有偷底褲之類
仲有喺屋瞓瞓下覺擘大眼發現D飯喺隔離望住佢瞓覺
前個幾首cb主打都幾好聽 between us, turn it up, firework
而家興隊隊都girl crush/復古
好少呢d小性感style
屌,諗起都驚
唔記得邊個團
話沖沖下涼望窗出面
見到有對眼望住佢
智仔
【theqoo】愛豆對沉迷追星現實懶惰的27歲粉絲的當頭棒喝

估唔到支那人都會翻譯GF
Gfriend幾時得罪左佢地?
支那唔多FANS PANN成日有熱門POST 微博都冇人理
又係你
jyp不嬲高開低走
都係BIGHIT旗下呀嘛 BTS辱華但爆紅就話反唔到姐
咪反GF
有咩證據證明到佢講呢段嘢係fake?
而且,偽善至少好過偽惡,宜家太多扮惡當selling point嘅example,私底下又冇腦又冇guts,對外就營造到好hardcore,咪又係所謂嘅人設
幾型,唔係fans 都respect
佢係咪忙內?
反乜野
fans都唔多個
gf係支那冇人睇
其實都算係好事
除咗反諷,請問你有冇咩argument?
「偽善到」 where's your evidence?
「又一堆無個人意志既負評機器」where's the logic ?
「呢度又多一位思想家」講兩句就思想家?有冇咁易啊。
諗好耐係邊個,原來轉咗名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞