[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
日本睇con唔拍片係基本
銷量音源麻麻繼續出專有咩問題 佢係衰在奶共我先咁屌佢 但前面個班好似接受唔到佢奶共咁撚樣係都要死雞撐飯蓋話佢啲歌賣得好好 屌你啲歌一睇又唔係賣得特別好 仆街追開星都知genie都百榜不入係咩料 屌你仲要拎個11年前嘅ost講 咁我唔通拎11年前嘅boA屌鳩藝聲廢咩
其實KRY 三個都好好
係藝聲唔知咩事,越keep 越膠
好鍾意睇佢畀人串
依幾年變左間尺鼻真係幾可惜
我係elf都覺得佢減肥減得太勁
真人好瘦
依家suju 好差咩
無ELF
咩事諗唔開咧佢,未入伍前都仲未係膠樣
唔好大ELF 出嚟住先
佢真係整得好明顯
當兵後面型越黎越削
真人其實還好 只不過佢減肥減到冇埋塊面
先顯得佢五官立體咗

不過佢自拍玩少啲filter會更好
同埋食返肥啲啦
收皮啦,同我玩捉字蝨?
明明講緊穩喎
一直以黎lsm的確穩過藝聲多多聲啦,狀態長期不穩就算數吧la
面型削咧就真係瘦咗嘅
係個鼻嘅問題
個鼻呀
我知佢瘦咗,都好明顯添
今時今日仲讚緊lsm條撚樣係咪傻撚咗呀
見到佢個名就唔小心諗起佢咀鳩佢老婆條片
簡直想插撚盲自己對眼
之前睇KRY sing con 佢都好正常
是是正正㗎
係呢兩年,重手咗
不過佢開心就由佢喇
唔係要大身分
明星會微調好合理 只係佢減肥減太狠加埋佢嘅濾鏡真係太誇張有時候我都覺得over左
我次次睇韓星自拍都想搶佢哋部電話del 曬啲filter apps
特別係男idol , 用得仲勁過班女
講中曬心聲 有時候新聞圖仲好睇過idol嘅自拍
明明唔用filter 影出嚟幾靚仔靚女
用filter就見到後面有啲直線彎埋
屌,小卡拎啲filter 自拍相真係跪喺度
佢哋對filter 係咪有咩誤解咧
開小小都還可以,開到盡
見到張相都唔知笑好定喊好
[閒聊] 現在在Melon實時排行榜上直線上升的新歌

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1611239947.A.E2A.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞