[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
依家瘦到笠咗
上面一個講今年 一個講幾年前 timeline唔同都嘈到幾頁sj 堆solo比起之前成績係冇咁亮眼有講錯到咩咁佢地都上曬岸 把尺又唔同 二代男團銷量幾萬算係咁啦 又未去到咁一文不值
同埋睇番個stat sj中輸係佔好大比例藝聲又唔似圭賢咁有羅pd 照綜藝 明知大陸有market仲要講下兩嘴中文就塔曬糖咁你係粒星都奶啦

好快知道邊團前輩團俾人恐嚇
https://www.youtube.com/watch?v=Wqnxdv_rzmk&feature=youtu.be

IZONE MR REMOVED
見韓國人話成個STAGE得NAKO同牙真有唱過
NAKO先係主唱
Monsta x
我估Starship唔俾MX上,可能有叫埋Cravity又唔上
所以炒大鑊
Mnet為左收視咩都做得出架啦
唔係第一日既事

但又諗唔到有咩一線或上左位既組合會上
純睇數據,(準)二線組合又係得舊年MAMA有份玩果啲組合
咩都未傾掂數就宣傳Kingdom,Mnet真係好野
冇人肯玩Kingdom咪要威迫
早幾日先有隊新團叫Kingdom所以醒起
但starship唔想monsta x 上好合理
講緊團入邊有個92
最遲今年要入伍
下年團約又到期
到時續唔續約都未知
點會仲集集賠錢上kingdom
*貼錢
同埋韓飯個邊有傳過因為izone個約starship同mnet關係都搞到好差
咁你估最尾邊幾隊會去?
想知點解cravity同mnet炒咗?
D人估就係上面咁講starship唔肯放mx上kingdom所以拎封殺cravity黎威脅starship
我都覺
由得果3隊自己玩算啦
反正個節目都係吸人氣為主,邊個冠軍有咩所謂
Mnet真係好惡韓國版tvb咁
想睇sj參加
星船同mnet反面既話都真係幾心涼
抄嘢抄到上新聞
黑紅都係紅嘅
分析合理,咁星船都無一隊派到上去喇
咁Pentagon有冇份上?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞