[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
自己辣着個火頭又就去話人
你都得架啦

你都係返睇你個李晟敏同佢老婆咀啦
呢啲正野唔岩你睇
我都好唔鐘意佢老婆,
事到如今亦好想晟敏佢快D離開SJ,因為都番唔到轉頭
但遲遲唔退應該仲有D原因(垃圾SM)
停大隊活動都成4年啦

Sor for殘體also
屌你不如拎張11年同我講藝聲初動第一
下 點解冇
你唔知唔代表冇嘅
你又知?你係藝聲呀?笑撚死
笑死我屌佢奶共都唔得 講唔過人就李晟敏 講真其實冇人在意李晟敏 得elf先care
講到咁有冇片先?
俾大家見識下
唔怪之post 親iu都咁多負皮
改名咪改名囉,其實有咩問題
因為李晟敏連支那市場都冇埋丫嘛
咁咪奶都廢事囉
仲有早排連登ELF有搞過蘋果日報應援同LED MON應援啦
你地班ELF繼續擺李晟敏出黎講轉移視線囉
無所謂既,
繼續飯你地既奶共團la~~
唔care人氣都唔駛去奶共啦話 唔care就唔駛喺隊友宣佈開show特登話自己出唔到專唔緊要請支持隊友唔care就唔會記得kkbox全隊拎64週 唔care就唔會𥄫住自己itunes result
OK!
其實你冇錯
佢奶共 其他隊友都有
solo銷量的確唔夠其他男團solo亮眼
近年音源去到年榜簡直係查無此人
唔追開SJ嘅話 更加好多人知佢係邊個
但唔知點解
都仲係好鍾意佢
單純地鍾意佢音色特別 唱歌好聽 善良又可愛
聽聞銷量音源麻麻嘅佢又佢就嚟出專 👀👀點都會買返幾隻
只要講sj 壞話就係中意李晟敏屌你都惡過毛魔 唔怪之得藝聲要quote
係囉,solo 嚟講算好喇
仲喺suju 咩佢
ummmmmmm雖然好唔想承認但係佢仲係
屌佢老母快撚啲走咪撚阻頭阻勢啦屌佢老婆
講得呢句都幾撚無腦邊撚個做歌手唔care自己嘅成績仲要講緊公司俾筆錢你去做
邊個得閒作你野
講真,我一早當佢同強仁無到
好似起範咁咪幾好,知自己做唔落咪走囉
成撚日彈出彈入
對suju 又無好處喎
佢可能自己講過咩都唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞