[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
第一張勁似啲gagman扮女人
有人聲都冇出過
Pentagon上完Road to Kingdom仲點再上
係喎
BTOB 搞到咁都好難上
點解重老是常出現
圍爐講唔得嘅咩..
就係因為咁依家d團先放唔開
黑下面做下唔同既reaction 就俾人插
唔通下下都要笑住咩
MMM 暫時只有兩成員簽左續約
勁好笑 講唔過就叫人quit 以為自己邊撚個
個post都有名你叫係2021年啦 班elf仲停留喺十幾年前 不如乾脆都當晟敏未結過婚好冇 成個team仲要唔只得一個奶共 今時今日都接受唔到 好撚玻璃心
呢隊野見佢前面憎佢後面
邊兩個未簽
好少簽得兩個未簽哂成隊就出續約新聞 RBW公佈出黎俾壓力逼淨低果兩個簽約?
輝人華莎未簽
係, 好煩..
Ikon出演kingdom
估佢唔到 yg 居然肯放人去
好想知最後 mnet 仲會捉到邊兩/三團 join kingdom
Sf9 Ab6ix?
【N】iKON出演Mnet《Kingdom》,最終協調階段
據東亞體育報導,iKON正在商議出演Ment《Kingdom》,現在正在最後的協調階段,Mnet也傳達了一樣的立場。
擁有華麗表演和歌唱實力的iKON將通過Kingdom展現怎樣的舞台吸引了粉絲們的期待。
Kingdom將於4月1日首播。
【starnews】[TREASURE出道首個廣告代言,強化全球認知度]YG娛樂22日表示:"TREASURE與化妝品品牌'魔女工廠'簽訂了代言合同。" 因此,TREASURE今後將作為"魔女工廠"的主打產品護膚和品牌代言人活動,現在出道即將六個月的TREASURE正在成為廣告界的藍籌股, 因為雖然廣告界的活躍程度不是代表藝人地位的絕對尺度,但是衡量大眾好感度和人氣的指標之一。 "魔女工廠"表示:"期待擁有明朗積極能量的TREASURE成員們的形象能將品牌引向好的方向,將通過不像是新人的實力和得到全球粉絲支持的TREASURE,加強品牌全球認知度。 "
Sf9 推過rtk mnet 咁小氣應該唔會請
Ab6ix 之前隊長出事所以上唔到rtk 今次唔肯定有冇得去
【edaily】RBW表示:"正在和MAMAMOO成員們以相互信任為基礎討論續約問題,雖然還有合約期限,但是想給長時間信任並一起工作的成員們一個深刻的苦惱時間,所以從很早開始就一直在交談,因為有很多與此相關的推測性傳聞和諮詢,所以正式公開了進行情況"。據RBW透露,成員中頌樂和玟星已經續約, 輝人和華莎還處於續約的磋商階段。 RBW表示:"成員們都對MAMAMOO充滿愛意和自豪感,期待會有積極的結果。"
原本我有諗過 nu'est 可能上 但係aron 停左活動所以應該唔會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞