[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
冇三大加入好難搞得起
有冇insomnia知道dc啲歌由出道到而家係咪大部分都係ollounder同leeza produce 啲歌,幾鐘意
即係Weverse?
應該有weverse 功能再加其他野 見佢一開頭介紹(唔知有冇改) 有AI 語音 (idol 把聲) 仲有咩幫隻idol 公仔換衫 同埋有專屬綜藝咁 乜都有啲
太多個平台
【OSEN獨家】[PSY擔任泫雅新專主打曲製作人-作詞人,男友DAWN也參與其中]21日據相關人士消息,PSY擔任了泫雅將於28日發表的迷你七輯《I'm Not Cool》主打曲製作人與作詞人。同時泫雅與金曉鐘都參與了主打曲。
https://youtu.be/NsK1Xyt_Y68
開咪到聽到拍手聲,盡曬力唱到最後,雖然唔太夠氣,值得一讚
開咪
真係乜都關佢條仔事

@哎一股清流
這位官博,中國結啥時候變韓國傳統配飾了! ?

@韓國駐青島總領事館
【精美的 韓國傳統 佩飾】佩飾是指佩戴在人體或衣服上的飾物。現代佩飾種類繁多,主要有耳環、項鍊、戒指、手鐲等。那你知道古代的人都使用哪些佩飾嗎?我們一起去看一下韓國傳統佩飾,領略古人的風姿。​​​​

@哎一股清流
剛才我看評論區有個別人還說我們敏感? ?
這要是再不敏感,中國結就變成韓國結了,不對,人家已經宣傳是韓國國家無形文化遺產了,也不是我們追韓劇喜歡愛豆就不能抨擊韓國的偷盜行為了,這是兩回事。​​​​

冇錯
G(I)-DLE套衫發生咩事 準備耍武術?
佢做左d 咩
DC啲side track種類幾廣
玩遊戲決定thumbnail係邊個
到最後公開遊戲成績冇佢份
翻白眼又黑臉
Fans唔好同我洗呢個係人設
路人就咁睇就係佢態度差
做idol仲要係因為玩遊戲
而on cam黑臉就係不敬業
輸左扮下嬲都有得屌
佢最尾有講句野引大家笑,佢係咪嬲撚到要講笑?
之前個個話二代團綜藝玩得好放好好笑,而家唔係比d官方反應就比你屌,做乜鳩
舒華就黎呼吸都有得比人反
佢個樣勁唔gur
真啊最頭嗰位師兄會唔會過大反應咗少少
就算要反要屌 都唔使拎啲咁幼稚嘅野上嚟屌啊 anti都會日久生情咖
5:40個下真係兜唔到啦
佢係真心嬲
二代團好笑啊
但有冇人玩輸左就係到黑臉啊
個人感覺覺得係玩野扮嬲
利申唔係fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞