[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
【N】昌原S.MTOWN預計將於上半年開館
著名娛樂公司S.M參與運營的慶南昌原文化綜合城(以下簡稱S.MTWON)預計將於今年上半年開館。
昌原文化綜合城是昌原市在前任市長安商守時期,為打造"地區韓流體驗空間"而推進的民間投資事業。
"昌原Artium City"購入義昌區八龍洞的土地建設了最高達49層的公寓和寫字樓,並利用出售收益建設了具備酒店、演出場和博物館等的地下4層•地上10層的SM大廈和附近可停放500輛汽車的公營停車場,以向昌原市捐贈的形式推進了事業。
著名演藝企劃公司S.M娛樂將參與20年間的文化內容提供等設施運營。目前到開館為止,還剩下制定運營條例、民間委託審議、管理運營協約等步驟。
預計行政程序順利的話在4月,最晚6月左右S.MTOWN將開館。

最近又入返坑 想搵同好討論 但唔想上微博
離婚更加唔想見到佢地 由得佢地消失啦
【spotvnews獨家】[孫東杓確定3月在歌謠界出道,DSP新男團出擊]19日,據spotvnews獨家報導,孫東杓將以7人男團的身份於3月份在歌謠界出道,目前成員們正在加緊準備中。據悉,該組合中除了孫東杓之外,還包括選秀出身的成員,現在正在拍攝出道真人秀。
其實都睇係邊個
如果係太陽同閔孝琳我好ok
玄彬同孫仙我都ok
冇coex嗰陣咁方便
又黎
KPOP界小強
咁NCT既
Starship個新團今次又抄?
抄完fandom名抄完EXO logo同MV再抄埋NCT舞
宜家抄yg新團個出道MV?
Cravity新M/V
https://youtu.be/FeSezl07JQs
Treasure M/V
https://youtu.be/JSAfPh1A25E
抄EXO M/V

抄NCT 舞

呢首會唔會有舞台呢
允浩好型
惡童風真係買少見少
首歌都真係唔錯
@漂亮虎咚咚

SBS八點新聞預告:著名女演員大白天醉酒駕車 ​​​​

認同之前係抄
但今次有抄YG新團咩 睇唔出
有啲夾硬嚟 似NCT多啲
著名
叫朴詩妍
認得佢,之前幾靚,之後又係整到勁膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞