[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
2011年11月19日,與年長她四歲的貿易公司職員朴相憲在首爾某酒店舉行非公開的結婚典禮,2013年9月24日誕下長女,2015年11月14日誕下次女,但於2016年5月17日宣布離婚,為撫養兩個女兒復出演藝圈。

2013年3月13日,朴時妍涉嫌違法施打麻醉藥品「普洛福」異丙酚(Propofol)遭首爾檢察官起訴,朴時妍在22個月內共注射了185次。被起訴時,朴時妍已懷孕7個月,她最終結果為被判處8個月徒刑,2年緩刑,同時繳納罰款370萬。 [
好似曾經紅過下,之後濫用麻醉劑俾人查到,所以今次都對佢無咩影響,本身都無得翻身
佢之前唔係衰吸毒咩
有樣野叫做noise marketing
就算係擺明抄都係想多啲人留意
過一兩年就唔會有人記得抄襲,反而就多左一批韓豬外國豬fans追
啱啱查完 原來佢13年出過事
被起訴打麻醉藥但仲出到嚟拍戲
yg新團個個老實講唔似 exo就似啦btw你中間紅色櫈個張唔係starship新團
係 我估佢哋今次抄TWINS

同Aespa一樣
好心佢抄都抄好D 抄來抄去都係D MK男團
以為大公司團紅係因為佢地D MV同舞?
Aespa就醒啦 抄外國藝術家
唔認得 上網copy copy錯
紅櫈唔係新團
應該係佢地師兄嚟
識抄當然係抄大公司出名既團先夠noise
抄霉團邊有人會理

Aespa就唔同,本身就係四大公司之一,已經夠哂關注度
應該揀抄APink
男團抄咩鬼女團

就咁睇上面啲cap圖真係好鬼似
冇得洗
圖一圖二仲似過上面ching post個啲
正想咁講
同n shitty一樣根本唔知聽左啲咩
1 4都似
2 3就有啲夾硬
呢啲舞台燈都好常見姐
佢真心想食兩國茶飯喎
其他6個都有po喎 佢點敢唔跟隊
原來係咁
惡童風同好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞