[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
上海素賢廣告傳媒有限公司宣布與Hamzy解除所有相關合約,刪除視頻,下架淘寶產品。
#Hamzy被解約# ​​​​

依家搞到兩頭唔到岸啦
真。。。
大神仔女叫咩名應該全韓國人都知
間公司以後自己去YouTube 偷片up上bill bill獨食又贏
佢youtube 5百幾萬subs
怕咩
以前好鐘意ft island 佢地結婚先識律喜
初初覺得敏煥當兵
律喜自己湊仔再到孖女仲開yt好犀利
頭幾條片都幾好睇 個仔又得意佢又好有心湊咁
屌 後尾全部都廣告嚟 生仔事業
nonstop 兩首歌掛咗起係音源榜大半年+冠軍allkill但係碟賣得五萬幾我有少少理解唔到,WM真係印得咁少?
音源好唔代表銷量好嘅
OMG好多路人fans
頭幾日已經賣到無貨
咁怪
如果講明係廣告 其實無問題
寫住 with ZEPETO呀
zepeto係隻俾人自砌character嘅app
啲公仔真係咁嘅樣 唔知唔好亂噏
你上一轉Twitter 啦
呢個係english ver
算係global release
但啲global/ USA fans個個嫌棄緊zepeto 啊
啲海外fans唔鐘意zepeto
同埋啲人問點解唔#ITZY 但有#ZEPETO
究竟Jype係promote緊itzy定zepeto
我明 佢老公一返屋企佢就唔會拍
完全唔會出鏡 提都係有人問先提下
佢話係除左因為當兵唔出得
同埋主要因為係佢自己channel 呢個respect
係 有講明 無問題 純粹唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞