[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
너 아니면 안돼成十年前喎大佬藝聲係味摺到要講返十年前嘅ost先?我都係笑鳩緊佢撈唔掂先奶共 講緊近年嘅事 又唔係講緊佢一出道就開始奶 乜幾萬銷量叫好好咩 大佬super junior出身喎 咁低要求 大佬東方神起最摺果個solo都10萬啦
Upcoming girl group QODES to make their online debut next month

On January 21, their label EJ Entertainment revealed QODES will be making their online debut on their official Youtube account Codex on February 1 KST. The hip hop girl group is composed of members Delta, Alpha, Nu, and Lambda, whose names are also keys to each of their new songs' passwords.

Based on an RPG (role-playing game) concept, QODES will feature the group members as characters in a game for every one of their new "seasons."

https://www.allkpop.com/article/2021/01/upcoming-girl-group-qodes-to-make-their-online-debut-next-month
條片無乜野,不過舒華成日恃係忙內"無大無細"仲要唔好笑
又Ai concept ?
以前就係(未服兵役之前),
服完兵役後狀態長期不穩
我講最多人識最紅嗰首姐,講近年嘅都有문 열어봐嗰啲
男團solo上到10萬係叫好好成績,幾萬都叫做唔錯㗎啦,至少同你口中講嘅撈唔掂爭好遠
至少我有去嘅SS8佢LIVE好到我覺得幾驚喜
SJ都叫撈唔掂笑死
都痴線嘅,前幾日見到好多fans搞團購,依家先嚟話從來都未協商好
依家啲fans冇啦啦要蝕中間啲匯率
近年佢地有仲有試下拉丁曲風既,幾好聽
吸下D外國fans,不過d fans都係睇多過買架啦
好啦 原來藝聲melon genie音源前百位不入 男團出身銷量唔過十萬都叫做唔錯嘅話 咁我錯 佢唔係撈唔掂而去奶共 佢係撈得唔錯走去奶共
其實都唔止佢奶既,其他成員都有份奶
好可惜既團

BTW,當台灣fans冇到...
其實我反而concern 佢地由ss7 日巡有巨蛋場 去到ss 8 得返琦玉超級競技場 係咪代表佢地日本嗰市場萎縮緊

唔明佢地點解唔繼續行拉丁曲風

同埋你睇返藝聲三個tour啲場係一年細過一年
原來鄭雨盛套劇已經播左 好似無解釋點解變左個樣
原本

新樣

大家都心知肚明發生咩事
都尾幾集可以點
唔通話佢去左整容咩
原來就咁做返原本角色 無啦啦型咁多
SS8全日本開左8場 仲有2場開唔成既tour final
SS7得2日唔叫巡啦
東蛋真係唔好睇用望遠鏡都難睇(利申坐過2階)

其實都出道十幾年fans流失好正常
同全盛時期比較實冇得比
其實solo真係唔掂
我幾時講過成隊都唔掂 明明講緊藝聲呢隻奶共狗solo唔掂乜你覺得有sj主唱頭銜嘅人出solo竟然音源百位不入叫做掂啊? 銷量又唔係特別掂 彌補唔到音源差嘅問題 最弊呢個銷量係開咗十幾場簽售得返黎 咁叫掂啊?
문 열어봐空降:melon:20 /mnet:5 /olleh:10 /genie:7 /bugs:14 /naver:17

自己可以google下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞