[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
加filter ge 自拍一律唔save
就算係fans
疫情幾時好 想睇高清飯拍
懷疑佢地係咪唔知filter可以較度數
咦,可能係
問題係小卡自拍可能係呢批相
Idol超勁filter自拍比死亡新聞圖更可怕
有時懷疑某啲人自拍推爆左美肌影完再係app再推爆美肌先post
見過有啲人自拍推到連鼻都無埋
想睇kpop照妖鏡

其實佢地是但求其咁影已經好好睇
佢地個個都要fliter max最
好想炸晒佢地啲filter
你想講咪講囉
反正要block你嘅都係唔會理你
啲樣好一般下
第一張認唔到係邊個
Oh My Girl Binnie
唔爭在叫埋omega
方便fans寫abo fanfic
clc個大姐好靚喎
幾認同你 但係依家成個kpop文化都係咁
班elf惡到
記得之前有人cb放條link quote左幾次
就俾人鬧呢到公海唔係團post叫人死返團post慢慢講
同埋發覺好多上一代既團既fans特別鍾意幫自己個團平反
新一代堆女團就鬧極都有種覆又重覆變年經
雙重標準到

出道以黎連埋side track得4首冇佢地份
Fly High
What
Scar
Trap
有冇人知Kingdom最新咩情況?
決定左幾時搞同有邊幾隊參加未?
都一月中啦

真係諗唔到有咩一線組合會玩
請唔夠TBZ紅既三線組合上去就變到唔合理同對其他RTK參賽者唔公平
可能最尾搵埋舊年3隊新人上去湊人數
隊隊賣2,30萬又多Youtube點擊,根本唔似新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞