[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
無可否認Kingdom有iKon即刻吸引好多
得小分隊玩嘅話唔去好過
具俊會真係好MK

iKON成員具俊會被爆和Clara去夜店(?)

http://yinghuapaocai.blogspot.com/2016/03/ikon-goo-junhee-clara-night-clubs.html
真..
CIX?
串bts…
兩個都mk嫁啦
但lucas最多係叫擦鞋仔咁款

具俊會個格擺明係撩交打嗰種
好乞人憎
同埋有IKON個音樂性大好多 唔會隊隊都抄THE BOYZ鬥大場面軍事競賽
想搭單問埋BI 嗰單係咪有聯絡過人買毒品但係冇買到 定係點(no offense 因為冇留意所以想知only
【N】 BTOB收到了《Kingdom》出演邀請,正在內部討論中
BTOB的所屬公司CUBE娛樂方面發表官方立場說:“BTOB確實接到了出演《Kingdom》的邀請,但是還在內部討論中。"“確定出演與否後會再告知大家。” ​​​​
好似係諗住食所以搵人買但最後冇食
所以清白
去喇..去喇..
想佢哋紅啲呀
咁究竟有咩可以係公海講
笑鳩佢地唱live唱得差又唔講得?
唔鍾意睇咪skip囉
早幾頁係到講SJ嘅嘢唔啱睇咪又係飛晒去
直接問佢鍾意邊團最實際
我都想佢地去
佢地去左起碼唔洗隻隻歌都好嘈
但冇現場觀眾嘅話其實幾輸蝕
Thanks ching 見啲twitter 外國人成日話佢冇吸毒但係又冇explain 所以想知only
然後無表情又會俾人話面癱。
公海有啲大團成日俾人插 細團冇人care 二線團唔夠紅冇人傾 有冇邊隊喺公海來講大眾好感度高啲
iKon 啲歌都唔嘈
不過有main vocal 嘅歌聽下
仲有冇男團敢用ballad comeback有時唔想聽咁動感既歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞