[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
好型,好少idol 咁樣話fans
可能見佢27歲先咁講條友好似好誇張
27歲追星唔係問題,但做廢青咁追就有問題
韓國27歲,即係94?
咁認真理隻朴彩英寶寶
每三個post嘈一次
我個point唔係「偽君子」對「真小人」,係「偽君子」對「偽小人」。「真小人」至少有「真」呢個virtue,而「偽小人」係本身非小人,但係為咗迎合而去作惡,而慢慢融入到小人呢個system。
sor,小小離題。back to kpop
Lm
Oh My Girl竟然咁少
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1165527200544367
一說到娜恩會想到誰?
(1) 《超人回來了》娜恩
(2) Apink 娜恩
(3) April 娜恩
(4) 其他
來源: theqoo https://theqoo.net/1797951373
1. 111111111😍
2. 娜恩會想到1,因為另外兩個會叫孫娜恩和李娜恩ㅋㅋ
3. 我覺得是3,雖然平常都叫孫娜恩,但是還是會想到她
4. 我直覺是1,還有劉在錫的女兒好像也叫娜恩ㅋㅋㅋ
5. 原本覺得是1,但最近看很多April的影片,所以變成3
6. 我沒在看《超人回來了》,我選2
7. 1或3吧,孫娜恩絕對是連名帶姓叫!
8. 因為只有娜恩兩個字,所以我覺得是1
9. 2222222222222222222
10. 1111,阿姨愛你....
11. 一定是1
12. 最近是3
13. 4,劉在錫的女兒...ㅋㅋ
14. 1!! 其他人都會連著姓氏一起叫ㅋㅋㅋ
15. 都是很會跳舞的孩子呢
(轉載請註明出處,謝謝~)

13. 4,劉在錫的女兒...ㅋㅋ
jype成日推資源
團體既都推
除咗daddy
以前係咪唔止四個人
Taeha Daye走左
係咪要同 aespa 啲 AI 打對台
啲畫風好90年代PS1
都係果句 假設總人手一樣嘅情況之下 分idol去唔到本部 同一本部跟哂 係會好過 分唔同部門 每組idol都要同唔同部門溝通 理論上呢個系統效率係會好好多

問題係佢人手夠唔夠 同d staff嘅質素 係咪每個本部都有勝任到唔同功能嘅人 例如cody、宣傳呢d
仲未block佢嘅人快快手block咗佢啦唔好再中埋啲一次元嘅煽風點火計
Blocked
唔洗理五毛波台狗 朴彩英寶寶 #384468 舊名玫瑰寶寶
由佢自膠單機okay
保持Kpop討論區潔淨 你我有責
多謝合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞