[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
本土ateez 好似未得
睇id 其實反佢地嘅繼續反緊
所以都冇話轉軚轉得好勁
Kingdom會唔會有個名額係solo,如果有個壓到台既都會幾正
韓國本土the boyz明顯紅過另外2隊好多
the boyz死忠都幾勁 成員咁多黑料都撐住
kingdom如果係同queedom同賽制 唔計youtube個啲views的話 the boyz目前都好大優勢
以前呢度一講iKon就超過幾十負評
就算唔係講雙B
infinite 聖圭?
ktd之後
tbz 本土好左好多
Ateez skz都係not in 團
韓國應該tbz>skz>ateez
國際就skz >ateez>tbz
第一輪代表曲除左iKON其他幾個好難估拿邊首
the boyz 唔係the stealer就應該No air
根據rtk嘅表現 9成the stealer
永續雜技
請到東神,唔表演有啲可惜,如果有mc special stage就正。
本土:the boyz>skz>ateez
國際:skz>ateez>the boyz
如果kingdom 除左vocal dance分隊表演環節 有埋rap就好
975注意

歌手圭賢將於今日(22日)下午6點(韓國時間)公佈新曲《Moving On》的MV預告,可以提前感受到新曲的氣氛,引起了音樂粉絲們的極大關注。演員孔明與蔡秀彬將通過《Moving On》MV真實描繪出戀人的離別過程,預計會引起觀眾們的強烈共感。​​​​
L身材好左好多
入到都唔出奇

留名睇被Bobby碾壓
算 不過佢地都出道左4年先有呢個嘗試 依家啲新團通常都係行舞曲靠舞台容易啲吸fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞