[KPOP] K-pop 2021討論區 (4)

1001 回覆
95 Like 10 Dislike
諗起新三嘅宋柚子
仲有

超丟臉
仲有覺好訓
有聲
嘩,kop 討論講到要用侮辱字眼,駛唔駛……
Itzy呢d有實力,organic growth 可以
bp
[閒聊] 關於新的K-POP娛樂平台'UNIVERSE'
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1611145780.A.56B.html
之前佢上過節目話自己同金淑個啲拍節目食肥左差唔多10kg 以為係普通肥左 不過一睇相真係覺得係病左 勁腫
哇鄭雨盛勁好人自己員工醉駕就自己揹起個責任頂上繼續拍呢啲先叫老細
唔奶就奇啦 佢又唔似其他人大把job做 最弊solo album嘅成績又唔係理想 仲唔奶多幾下搏下啲支那人買下專
大粒到d星變成拍電影都得個陣容
佢solo好似冇攞過一位
當然程度上遠遠未及呢兩公婆
但exo金鍾大chen都係趁成員有大事就出消息
韓國愛麗咁憎佢唔係因為佢結婚生女
係因為佢自私
我覺得佢個代拎唔拎到一位都唔重要啦講真 只不過佢奶得真係好肉酸 問題係奶到咁啲專都賣得麻麻
【N】金韓彬擔任內部董事的IOK將推出新人男團+向音源事業邁進第一步
IOK於21日表示,為了更加專業且系統化的全球音源事業和音樂家管理,新設了音源事業部。事實上IOK最近正在構造並準備推出男愛豆組合,為了提高該項目的完成度,還聘請了專家,邁出了快速的步伐。
新設音源事業部是IOK為了向綜合型娛樂公司新一步躍進的今年第一個活動,並將通過該部門推出新人男團嶄新亮相。
【sportsseoul獨家】[姜棟元與YG娛樂二次續約,緣分繼續]21日,據某演藝界相關人士透露,演員姜棟元最近與YG娛樂續簽了合同,並延續了緣分,2016年與YG娛樂公司首次簽約的薑棟元在2019年也續約,今年又通過續約,連續五年與YG娛樂公司同行。
【donga】[姜丹尼爾將於二月回歸! ]姜丹尼爾所屬社表示:“姜丹尼爾正在準備二月回歸。”這是繼去年八月發行的第二張迷你專輯《MAGENTA》之後時隔六個月的回歸。姜丹尼爾成為solo藝人後專輯銷量突破100萬張,展現了獨一無二的存在感,去年發行了《CYAN》、《MAGENTA》兩張迷你專輯
His face his fate
SM點解會收佢
請問係咩大事?
實力
佢狀態好嘅時候LIVE真係好正

利申:elf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞