老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
你以為係妖女面前,仲識用腦諗野?一早用緊JJ諗啦。
正路如果係錫你就打多份工比學費同良好嘅環境比你讀好啲書,等他日你出黎工作再孝順佢啦。
你係你老豆個女,擺個仆街女人返黎一齊住都應該問下你意願啦。屌你老豆
睇字都覺得嬲 點解樓主仲忍到
1.公屋?
2.學費係咪老竇俾錢?

如果間屋只係公屋,你老竇有冇供你讀書
咁直接走啦,做咩仲要受氣
我都明,要被迫同一個無關係既人相處仲要住係同一間屋真係好難頂,最衰係趕極都唔走,面皮厚到仆街
我老豆講到即使唔同佢一齊同下個女人一齊都係會咗,無分別,咁唔通要佢成世人孤伶伶一個話而家有個女人陪佢肯幫手執下屋都算係咁
如果係公屋就直接報房委會冇佢名啦 但私樓就好難搞 而且照你描述你老豆已經重視個女人多過你 所以唯一可以做既只有令個女人驚咗你
叫你老豆搬個女人嗰度住
你自己一個住返原本間屋
遲d到佢個仔鳩痕 你老豆又唔幫你
你估下係邊個贏
因為佢可以霸哂所有野,同埋佢目的都係趕走我唔洗我留係到面阻阻,仲有搬咗出去就搬唔番入嚟架啦
咁你自己搬去個女人間屋到住呢?
個女人好醒會係我老豆面前扮到對我好好。。
其實你老竇都講到咁
咁即係都證明唔到你係女啦

即使佢想搵個女人陪佢都好,佢搬入嚟之前同你講聲又有幾咁難?
佢根本由一開始就冇諗過尊重你
好仆街 咁樣擺低d寵物
你呀媽同你完全無聯絡?
咁睇黎最主要都係個12歲仔問題

我屋企個大陸閪直頭好似寄生蟲咁, 乜撚家務都唔會做. 煮飯就叫老豆收工去買料煮埋飯比佢食個女又唔撚識教
好彩好多年前我已經自己打理晒自己既野, 3餐自己搵方法搞掂
通常呢啲都係鬥面皮厚
你要厚面皮過佢 啲咩帶人翻屋企個啲唔洗問 通知一聲就得 睇佢會唔會主動撩交嗌 有咩到時再開拖
同埋個細仔講得出自己係專登嘅 都證明個啊媽應該都有喺佢面前都講過一啲野
其他巴絲有個位講得岩既係 橋就有咁多 驚呢樣驚個樣就乜都唔洗諗 淨係可以做下把位
終於有人係明我點解要忍而唔係開波
層樓/公屋有冇佢地名?
而家你可以做既係同佢地炒大鑊
問條女拎返生活費
水電煤唔係白養佢地
星期五換定鎖,再同你老豆講,兩日時間執乾淨佢啲野,清曬先再同你老豆傾比唔比鎖匙你老豆返黎住
傾唔掂數叫你老豆搬去同佢二人世界
後母呢家野,結左婚都唔一定比面,更何況未結婚
佢之前有同我講話個女人會瞓幾日,咁我都無出聲,點知住住下好似大條道理咁搬埋入嚟住
你仆街了,請人容易送佛難

無乜聽過d女人住咗之後容易請得走

樓主RIP

你點樣忍到成十年都唔搬出去我忍左幾個月已經頂唔順
你老豆咁都肯受唔出聲。。。
呢個唔錯 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞