老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
想同佢白頭到老咪恭喜佢囉
根本佢同邊個一齊我都唔會理,因為都唔關我事,又唔係我同個女人過人世,最緊要唔好搞到我之嘛
你要爆
日日爆
隨意爆
睇下誰怕誰
我都經歷過, 日日同條女鬥黑面, 條女有潔癖我有咁污jo 得咁污jo( m巾, 紙巾, 食剩幾塊薯片整碎再灑係係佢個手袋上面, 倒瀉水落佢部iPad(記住扮無辜)) 成年幾冇同老豆講野, 最尾老豆幫條女租左格離嗰座, 叫佢搬

利申: 條女係支那大, 對我同我妹都極差, 係老豆面前先扮哂野
其實你性格咁軟弱,應該由細到大都係長輩中係乖嘅小朋友

你有冇一啲長輩嘅關係係好啲,佢哋又錫你
你記住由而家開始唔好發脾氣,要扮可憐,要定期呻下
至少要比其他人知道你有努力配合過,但係唔成功

到他日你想搬走又好,吵大鑊都好
到時三姑六婆都一定會唔多唔少有嘢講,至少唔好俾你變成係一個「唔接受老竇有第二春,喺度發小朋友脾氣嘅人」
你至少要維持自己喺其他人面前嘅形象

如果個女人等唔切自爆嘅話,咁你同你老竇嘅關係都仲有得猛
同你老竇講話佢個仔嚴重影響你生活作息,搞到你瞓唔到溫唔到書,同老竇講你好唔開心,有陌生人一齊住搞到你有啲抑鬱,行苦肉計得唔得
加油頂住呀樓主,唔好輸
3十幾 我老豆50
樓主一定唔可以走
咁既話同支那逼鳩香港人走一樣
扮戀童又好 扮係廁所玩屎尿都好
總之撐你屌走佢
無啊兩個都係自願離婚
最慘樓主係女 如果係仔嘅話易拆好撚多
唔好再同你老豆講野 一有機會就屌柒嗰兩母子 最好日日嘈 等你老豆自己揀
On 9!!! 而家無你老豆仆街先!當然屌7個小三加你老豆!仲有個細路唔係你細佬!
我都有個三歲小朋友,如果我係你老豆 我情願唔再婚
以你嘅性格根本冇可能同個女人正面對決
用上面巴打嘅方法,插裝嫁禍都未必一定夠膽去做

如果去到最後,呢個女人真係同你老竇係認真嘅
咁你記住至少要喺長輩面前呻半年

再等到差唔多時候就應該同佢哋講「其實爸爸既然搵到第二春,佢哋又有個小朋友。我有咁大哥,又應該係要獨立下嘅。不過如果爸爸可以資助我咁就好啦」

咁就可以扮可憐得來,又扮成熟係以個女人嘅角度出發

到時你至少有錢同有同老竇嘅關係揸手
要同佢鬥癲 冇計
等佢做多啲家務呢樣可以諗下

佢個仔本身已經係大肥仔,成日當面笑尻佢個仔又肥又矮仲有兩個大肥仔波
讀書成績都好差,英文字都唔識多個,日日掛住打機
繼兒動武,唔洗我地教啦
As long as 你地一齊住既話同過人世冇分別
你唔夠硬既話只會比人恰到上心口
如果你同爸爸好認真講完爸爸都唔處理既話
除左攬炒
就只有keep住好明確表達有d野你接受唔到
唔係計唔計較既問題
唔好撻d咩唔好同細路仔計
而家係對方挑戰你
唔係你挑釁對方在先
我通常灑到成屋都係 條八婆一日要拖三次地 吸三次塵
屙尿又屙到周圍都係 屙屎又唔沖廁 沖完涼濕撚晒行出嚟
拖鞋踩返地下啲水又成地黑晒 用晒啲紙巾又唔換 夜晚瞓覺 去大制cut佢房電 第二朝佢哋起身前幫佢開返 等佢電話冇電返工(夏天唔得因為要開冷氣
動機明顯,你老豆遲下就無晒自己人生,得返佢 。分手死硬(真係會自殺果種)
呢個方法唔錯
明鬥搞唔掂,分分鐘老豆趕走樓主
一係玩陷害,拆散佢地,一係動之以情

片面之詞睇,老豆好似係重男輕女
日日搞鳩佢個仔囉
有冇咩功課呀 衫褲個啲? 得閒掉兩件
你要癲撚過佢
但唔係搞鳩個女人 係玩撚死個𡃁仔
佢當初岩岩搬入嚟扮到好好係住得愈耐先發覺開始唔對路
諗唔到方法可以再問我 上面只係一小部份 不能盡錄
總之記住 一定要令到佢好多嘢做 令到佢做好多嘢都不順
令到佢覺得自己好似賓妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞