老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
你老豆對個契家仔點?
佢個仔專登你都仲忍 仲可以點幫你?
似乎個女人同佢個仔會好識做戲建議樓主加油專心讀書唔好俾佢地2個累到成績先,我怕你到時成績差加埋屋企事會崩潰,保護好自己/自己啲野因住佢個仔搞事
佢去你屋企訓 個陣 你去佢屋企訓 打和
你想自己呃自己就繼續啦
根本同婆媳關係類近,當夾係中間個男人唔撚生性/唔肯面對
你做乜都冇用

叫你裝9佢2個又唔肯,搬又唔肯

一句到尾你老豆係真「夠錫你」嘅話
根本就係會做好晒所有安排先叫佢入來住

所有人嘅關係問題都係一樣。
對方唔係唔愛你,只係「唔夠愛」你
當有一個「更愛」嘅出現,就自然會偏坦嗰一方

你都識講話個女人有間屋,咁點解唔係你老竇搬過去住?
睇得出呢兩條撚屌知樓主好蝦不斷挑戰底線
你短期內要做嘅係宣示返主權
要玩大把野玩, 就算唔玩
得把口都得, 總之要惡撚過佢地
一挑機就要大聲屌撚柒佢地, 事無大小都屌, 日日屌
要佢地知你唔係善男信女
例如:
個女人:你唔洗問過我地先架?
你:問你老母臭閪咩, 你邊撚位呀屌你老母, 唔撚gur呀?
仆街仔:專登嘅
你:你個弱智仔再出聲我就打撚柒你

但睇得出樓主性格好撚林善屌唔出
但你要記住, 你而家唔趕鳩佢地, 你往後嘅生活都會生不如死, 遲啲你老豆加佢個名落層樓你就玩撚完, 所以屌唔出都要屌
住緊公屋, 出左黎只係做左3年野, 自己又搵得唔多, 有淨都係草下錢先 所以先選擇左忍
依家唯有放長雙眼睇下佢個女大個既時候仲同兩老訓同一間房會有咩發展
當食下花生
比我郁左個細佬,唔出拳都起碼推佢一下推到佢仆街,唔係佢唔識驚。
樓豬係度識返個連登仔
帶個連登仔上你屋企瞓
你有冇幫手教下支那閪個女呀?生物科呢?
屌就冇所謂
佢老豆精上腦呀宜家
條女人一定會扮可憐
新歡扮可憐仲唔即刻心痛?

樓主只係舊愛個女咋
新歡個「仔」重要d定舊愛個「女」重要?
如果男人呢種生物係精上腦都仲有判斷力嘅話,古代就唔會有咁多廢后同廢妃
個細路撚鳩你你咪撚番佢轉頭,佢都會瞓嫁啦,大家齊齊唔好瞓

BTW有冇諗過投靠老母,呢個環境兩仔乸都似懶死
無乜感覺
屌就無謂
佢老豆精上腦呀宜家
條女人一定會扮可憐
新歡扮可憐仲唔即刻心痛?

樓主只係舊愛個女咋
新歡個「仔」重要d定舊愛個「女」重要?
如果男人呢種生物係精上腦都仲有判斷力嘅話,古代就唔會有咁多廢后同廢妃
講真其實我未經歷過呢啲嘢
但係我覺得你而家嘅處境係佢高你低
所以絲打真係要諗諗方法 暗地裏做野
安全起見建議你裝個cam係屋企

加油啊絲打你一定好難受
就咁睇都99%會係咁
樓主自己執生
條女可以咁撚串都係因為你老豆攬佢,依家擺明你老豆想要佢多過要你,你真係諗定自己有咩後路
照你老豆咁撚仆街,你唔好諗住自己係佢個女就有情講佢會幫你,好好為自己打算
樓主你攝高床板諗清楚啦
你呢種性格唔肯去改變嘅話,即使日後結婚
如果遇到個男人好似你老竇咁樣咁撚軟弱/唔識做人
你結婚之後都只會比婆媳關系折磨,或者俾你老公佔便宜
一句講晒係咪支那人
有晚我10點鐘瞓左覺,佢個仔無啦啦係咁嗌勁嘈,嘈醒咗我,佢呀媽叫佢唔好嘈話我瞓緊覺,個仔答佢:專登嘅。我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓,個女人仲行過嚟睇我聽唔聽到佢個仔咁講。

你抵死㗎喎,就嚟擺佢個仔瀨完屎d底褲喺你張床度等你洗添呀
而家佢個仔要上堂日日都好早起身,之後落左堂就打機打到勁大聲嘈住我瞓覺
我做功課果陣又係 係咁笑或者係咁屌老母
咁撚樣都得?首先報左警虐畜先啦屌
呢啲時候唯有打血緣牌㗎啦
借阿媽黎祭旗話呢個女人而家同你感情好咪成日痴住你囉
他日萬一感情變差嘅話,你同媽媽點大家有眼睇啦
甚至再講埋佢個12歲仔無任何血緣關係㗎
我先係你親生女,呢樣野打風都打唔甩
你老母畀狗屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞