老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
其實你老豆老母因乜事所以分開?
而你又點解唔跟老母而跟老頭?
你屋企公屋定私樓?
扮痴線佬,精神攻擊佢個仔,係佢面前教壞佢
我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓

抵撚死
此為最有建設性嘅留言
慢慢起野食到加料
唔係自己老母咪大大力屌柒佢囉戇鳩
搵個popo做男朋友
嚇到佢個仔有童年陰影
你有冇個女人電話
如果有 你自己同叫埋一班朋友日日打匿名電話比佢
去阿媽度住囖。以後同呢個老豆老死不相往來!
呢個有得諗
個仔都係特登,想趕你走。
所以我唔同意個D咩搞人個仔,迫佢走;
而家係個仔搞緊樓主,迫緊樓主走呀。

諗方法等阿爸用曬D錢個女人就會走去。或者樓主諗多D方法攞多D阿爸既錢,好快就會俾個女人攞曬。
扮間屋有鬼!
巴打好波
如果你唔怕攬炒,你其實偷走你老豆啲錢,
之後將舊錢收埋喺屋企外嘅地方,再唔係就放啲喺你果件撚屌細佬嘅位,到時口同鼻拗,你老豆就知咩料
佢間屋買定租? 搬去佢間屋住喇
你都好忍得 比著我啲性格咁火爆
晨早就走咗
自從我返工之後知道白卡係大曬

我都有你呢個經歷。所以佢地搬入黎住,我就開始情緒唔定。 間唔中大叫,播下伊斯蘭教歌。 又成日傻笑,對住空氣屌老母

之後佢地搬曬出去
首先你要癲過佢
你要令佢地夜晚訓唔到教
唔出聲息事寧人抵比人恰
係條女面前同你老豆講
話我有野想同你兩個傾,父子對話,唔要第三者在場。
叫你老豆比個時間你。

你係佢個仔,血濃於水,一定有得傾嘅。
唔好怕個賤女人,佢連基本專重你都唔識,一定要同你老竇講,你話如果條女想取代呀媽根本無可能,但做同屋主,都要識規矩。
你可以令佢訓唔到冇精神上堂 掉撚左部機 大把野做
你唔反擊抵撚你死
你哎吖細佬有冇whstsapp 或tg ?
有就post上黎,等我地send d j圖導佢瘋狂打j,之後點做唔洗再教啦
女權報定狗都得啦
咁好明顯啦,呢十年你老豆成日去叫雞解決需要,個女人就係佢老相好,而家沉哂船搬埋入黎住以前幾百蚊1Q,而家供佢食住就可以晚晚有閪屌,你無得拆嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞