老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓
Come my home
個女人有冇化妝品 or有冇知唔知佢有冇好珍惜嘅野 有野借啲易整撚爛曬佢
忍下就得
講得啱

仲有你可以日日發神經係屋企亂掉野,最緊要係搞到家嘈屋閉。
記得追住個八婆閙。

我屋企有個親家姐只要一唔開心,就會亂掉野鬧人,屋企人係吹佢唔漲。
靚唔靚?
放開個細路!要搞既就搞我啦!
男人做就易
女嘅應該爭啲.. 惡唔夠惡 打又唔夠打
對家點會驚
理性討論

唔認同

以己之弱 攻彼之長

你軟功夠唔夠條老雞黎?
樓主要返學 老雞係屋企鳩fing
輸質又輸量 場仗唔洗打

比老豆睇到個事情既真相 就係要樓主爆
一唔係就用cam+爆
但就會削弱左情感上既攻擊力
好似你有心裝佢咁 唔太建議

唔知老豆依家係信邊面多d

但老豆講「一係佢搬 一係我搬」
同埋肯同樓主傾幾次依個話題
睇到其實樓主仲有一線生機

依家係搏 樓主老豆見到樓主咁 會念及親情
一定要講到最絕 老死不相往來個種

好多因素影響
例如:老豆/個女人仲有無能力/會唔會生多個

最好既情況:老豆同女人一齊走,留低樓主/老豆比一筆錢樓主自己搬

但無論點,個關係都會有一定損傷,無可避免,日後慢慢修補

假如你乜都唔做,最後比人趕 個關係一樣修補唔返 你仲失去左唯一挽救既機會
打邊爐個到好屌柒佢啦 話比佢聽搞清楚呢到係你屋企 呢D撚樣要惡過佢先得 唔係佢會覺得你好好蝦 得寸進尺
你唔撚夠辣

你要俾佢睇到邊個先係陀地
將用過既m巾周圍扔 鬥污糟鬥噁心 屈鳩你個"細佬"非禮你
如果個女人而家大肚,樓主就贏左喇
擺明綠帽
仲有個女人而家cap左唔少水,係睇呃埋層樓姐
女人最大武器就係"軟弱"
你係人地個親生女咁多年 個地位都咁低 你都要好好檢討下自己
無追曬post
樓主老豆唔得?

咁樓主贏面又加一分啦
過左去既由得佢啦 無計架啦
樓豬都幾撚冇用
忍乜撚野
加埋扮傻喺度疑神疑鬼,問佢哋有無見到間屋有嘢,或者成日唔見嘢

但前提係你間中要攞佢啲嘢出街揼咗佢,等佢搵唔到,佢慢慢發覺唔見嘢就會發癲

(做呢樣嘢之前樓主記住要鎖好自己房啲嘢先)
公屋? 一拍兩散 可以同房署篤灰
有咩分別
你忍 忍飽佢啦
咁你老母呢 跟你老母走得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞