老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
同你調轉,我阿爸會搬去同女朋友住
成屋得番我一個

但會無人執屋洗衫煮飯
你係女,同你係屋主個女,大把野同佢地玩啦,上到庭個官係信你多啲。佢有個發緊育,好奇心大既12歲𡃁仔。
利申:以前幫朋友解決過呢啲問題
到時發現細佬原來咁大大大大碌
唔討厭了
玩野係冇用,樓豬你點會夠個老女人玩?你只可以直接同老豆認真講出來傾下。你要語氣平靜咁表達岀,我尊重你搵新伴侶嘅自由,但你都要明白我嘅感受,如果你係完全偏向個女人嘅話,咁你將來應該要由個女人同個仔照顧你

同時樓豬試下搵下老豆嗰邊親戚幫手,冇可能個個都接納個老女人,最好搵個女性長輩,同佢講平時有幾委屈,同個青春期男仔生會有幾唔方便等等。叫啲親戚約你老豆飲茶傾下。正路老豆應該會比面親戚收斂下

老實講樓豬你已經輸咗一半,你唔好太大期望,失婚廢中唔比人呃到要瞓街都唔會醒。你一日唔經濟獨立,一日都要比人食住
間屋邊個嘅?
樓主謝過你老豆碌鳩,唔敢玩返你老豆二奶同個仆街仔真係等收皮
比建議你都浪費時間
唔搬都唔代表你冇輸到
用佢地牙擦擦廁所
當佢工人咁用 反正係你老豆落order
佢做唔好就去你老豆到告狀
屌!咁似我bf屋企
佢老豆條女未搬入去果陣,
我bf已經講明話唔可以干涉佢生活同帶朋友返嚟玩
初初搬入嚟都仲好地地
而家班fd上嚟玩就喺度話好嘈乜乜乜⋯⋯
但其實我哋唔係好大聲
有次仲好笑,佢起身去廁所,咁喺廁所途中班fd已經走咗
佢一出嚟就話係度「殊~~」(叫我哋靜啲)
我同男朋友都O咗嘴
下?啲人走晒啦喎⋯⋯殊乜撚嘢?
有思覺失調就去睇醫生啦
我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓

垃圾 繼續忍啦
成日都有呢啲新account開第一個post就瘋狂討論上熱門
最緊要係大家俾曬建議你 仲喺度左推右推
咁你上嚟叫春做乜 返去畀佢個仔強姦啦屌你
樓主都幾廢,俾細路恰
爆佢啦
樓主真係好撚廢 you deserve it
搬去你阿媽到住?
你唔直接屌鳩佢係度吠做乜春呀?直接屌走佢囉,唔敢就繼續忍啦垃圾
屌走佢好多方法
玩9佢個仔又得
直接搞佢又得
啱呀,你一定要癲過佢哋,佢哋先識驚。
女癲係上嚟先真正無得輸呀
間屋你老豆,無計播。但你千其唔好走,走左益左個女人同佢個仔。
利用你乖乖女軟弱嘅性格
用言語表現出上心(實質行動可以少)eg某d節日特登打俾老豆問阿姨鍾意咩/行街見到d乜就問老豆不如買俾阿姨(叫老豆俾錢)
用語言奶鞋底

然後有一日,可以用好氣餒好無辜嘅語氣同你老豆問老豆點解佢可以令阿姨咁開心,而自己做咩都好阿姨都覺得自己有問題/態度好差blablabla

建立你好努力、你好無辜但係有啲愚笨、你好明白事理嘅形象

趁呢個時間轉移佢啲財產

當個女人透明,得閒「無心」地搞下佢(我覺得樓豬都係做唔到架啦)

個戰線好長架,你嘅敵人係老豆

呢個女人可能同佢成世,可能仲有下一個阿姨。但係你老豆對你的評價、會唔會留嘢俾你係一個可以稍加控制嘅嘢,提升下佢好感度,順便潛移默化令佢覺得對方唔明白事理,自己個女更省心。
如果佢封建到覺得女係外人咁你收皮啦,有得住咪住住先。同呢類人曬鳩氣咩,你點掙扎都冇可能贏計番時薪不如做mgay
令個女人最尾付出咁多時間乜柒都唔會有,乜柒都係你度,你先叫贏。
勸你唔好同你老豆慳,個女人已經洗緊你老豆啲錢。啲錢唔用係你身上都會益埋個女人同便宜仔。
屌你廢撚到,個細路講埋專登嘈鳩你你都忍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞