老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
擺個有精ge condom係個女人個袋 再諗方法比老豆發現個dom
俾著係我就:你唔係以為你係大小姐下話,知唔知呢度真正既大小姐邊個?我唔叫你粒賤種仔打雜做撚到死已經好客氣,仲唔知訂?
咁你不如搵方法導鳩個靚仔夜一夜都唔訓
掛住打機之類啦

你唔好再同你老竇投訴/表示不滿
你要營造一個你好成熟,好為佢設想嘅感覺

當對比起個12歲嘅靚仔喺度鳩叫,你至少牌面冇咁蝕章
咁快學到野 不過如果我係你 我會再串啲 下次再屌你唔做家務 直接問佢:唔係要你嚟做咩阿?
唔洗有精
開咗嘅但冇咗個dom就好夠

再唔係佢地有用condom,間唔中偷偷地拎走一個
如果佢哋有啪啪啪開,應該會記得個數
放d貴重野引個便宜仔/個女人偷,再set好個Cam錄底佢,到時有野渣手,想飲人奶又得,屌個便宜老母又得
屈機
聽住先啦

大把女人會話,如果發現條仔下次再喺出面偷食就分手+吵大鑊
最後咪又係拖拖拉拉唔肯屌9條仔+唔分手
你叫埋你男朋友黎住,一家人齊齊整整
唔好傻 你已經係成年人
你老豆唔俾你痴佢住都得
唔係個個都有父蔭 你就當自己冇
而家有得唔駛交租住老豆屋企 你當呢個係你已經著數咗 會好過好多

唔駛諗咩報唔報仇 贏定輸
喺佢哋心目中 你先係多咗出嚟要解決嗰個

你話你老豆冇planning
係你自我中心先會咁諗
你老豆同後母同埋個仔一家人
分分鐘plan好晒等到你畢業就可以一家三口 甚至再生多個

唔知你媽嗰邊咩情況
如果你媽係唔幫手嘅 你爸都只係一樣 你唔怪得佢
如果你媽有咩幫到手嘅話 仔女不嬲都係跟阿媽好
因為多數女人先係照顧屋企嗰個 正如你後母同佢個仔
痴女,痴得好實嗰隻
樓主俾人踩上心口,自己老豆唔企你呢邊,都仲咁鬼軟弱唔即刻走去屌柒條賤婦同個賤種就莫名激氣而家4點,即刻踢開佢地房門發癲 先好講你有聽呢到啲巴絲嘅意見
你係你老竇眼中已經係一個唔成熟嘅人
你講埋呢一句

然後個女人係你老竇面前扮委屈扮喊,一泡眼淚去問你老竇:「乜你真係咁諗嘅咩?即係你只係想搵個工人返嚟服侍你ga ja?我對你幾好你感受唔到咩?我就係知道我係「後底那」,所以一直都好努力咁樣同你個女相處,就係想大家可以做一家人。但原來到最後你都冇當過我係你嘅人。」(嗲tone)

你乜都輸鳩晒
有得住當贏既心態唔得
佢想令到你煩厭頂唔順走
你就要令到佢驚到自願走
搶撚曬全部先叫贏
Peaceful is never an option
佢都唔肯面對自己只係 「前度個女」嘅事實
佢媽係夏天果陣癲到會唔着褲就咁着底褲周屋走
好恐怖呢啲女人
由佢會諗到講句「老竇話搵你返嚟做家務」
就知佢唔夠個女人來

1.咁即係出賣老竇,擺老竇上枱,搞到老竇要花時間氹個新歡

2.俾機會個新歡扮可憐,扮有努力融入家中,但係個樓主根本唔接受

3.佢老竇咁傳統,而樓主唔肯做家務嘅話。個女人隨時爆句「連家務都唔做,你有冇當過呢度係你屋企」咁就898
繼兒動母
追完po再睇埋樓主d對答
覺得樓主一個真係未必夠個女人鬥

本身有冇男朋友
叫佢得閒返嚟訓幾晚
你老豆咁識同人相處,一定冇問題

再唔係搵d姨媽姑爹幫你站台
嘈起身上嚟都有backup
仲唔大嗌嘈返個仔
攬炒大法 ,借爆財仔
忍到岀黎做野自己搬 一個仙家用都唔好俾你阿爸
可以得閒同佢嗌下交發洩吓情緒
教壞佢個仔 唔好做家務 總之就要激鳩下佢 但佢又吹你唔漲

咁樣心理會平衡好多
呢D真係要硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞