老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
佢無再婚 只係同居
間屋係你既都咁鵪鶉比個十零歲塞豆窿玩

你一係爆一鑊金 一係你忍到斷氣為止
日日洗你老豆腦話佢幫人養便宜仔
樓主你唔夠膽好似我頭先咁講反抗既話我都有條好橋
佢有係我老豆面前屌尻我唔做家務
下次如果佢當面屌我,我就同佢講:老豆話叫你搬入嚟係做家務,老豆話你做我咪比哂你做唔同你搶
唔小心仆街又拉跌埋佢個仔個d基本野唔洗人講啦,屋企大大聲播啲靈堂音樂播隔離左右都聽到我諗樓主都識架啦,夜晚等佢個仔訓左行去嚇鳩醒佢個仔個d賤種嘢我又唔想教樓主,自己執生啦,一定要向小畜牲埋手,搞件大既無用
如果你有樣有身材,就日日白背心真空底褲周屋走

如果你兩樣都無,就直頭唔著任何野周屋走
呢招幾撚勁
認真 帶d仔翻去 嚇下佢都好
屌,你講完呢句咪細路仔脾氣囉
你應該係話「俾你預早練習定左女主人呀嘛」
我媽想離,我老豆無挽留。本身兩個關係都唔好
「俾你預早練習定做女主人呀嘛」
比著我就真係唔同個女人同佢個野種客氣,每日屌上天花板 打爛佢啲野 搞副上野種間學校 總之同佢地開片 家醜外傳反正老豆唔緊張你,直接叫佢賣樓/俾cash分身家,唔肯分就日日發癲,影響到自己著數利益真係唔好咁軟弱
幫條女係屋企附近貼交友單張
用水or尿淋濕條女啲衫褲鞋襪 記得自己野要鎖返好 小心佢報復
買果啲大眼bb女公仔係屋企扮著鬼仔
佢地沖涼沖到一半熄屋企水制 換左佢地啲沖涼液同洗頭水做洗潔精
千祺唔好搬呀 搬就輸一世
av劇情
如果有下次佢個仔嘈醒你,
你衝出去, 叫個女人教下佢個仔, 好禮貌咁同佢講
但無論佢講咩都好

你只需要答
你唔教佢, 就係我教佢
再比個好正嘅微笑佢
教你啦 夢遊直接打柒個細佬
你唔打柒佢佢就玩鳩你
個女人你就係咁關下開下熱水爐
好快似狗咁拎埋鞋等你開飯
咁即係話其實佢哋兩個本身已經冇感情
呢一點點都會影響佢對你嘅觀感

然後佢會叫你學習同人相處,即係話佢覺得你唔成熟

冇咩感情嘅人生嘅女+唔成熟嘅label+新歡好識做人 =
佢8點令就出去番工,夜晚先番黎,同個仔講得最多果句都係:仲唔瞓
叫你老豆搬走
掉撚晒佢啲衫落垃圾站啦
搵個男朋友 一齊夾租搬出去 / 投靠媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞