老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
快d行動啦 得個諗字
遲d12歲仔入房屌埋你呀
公屋?舉報佢
樓主post頭咁講
「話我頂唔順一係佢搬走一係我搬走」

咁借問聲 乜都唔撚做 係咪姐係住多幾個月先比人趕走既意思
樓主你讀緊咩?有冇機會賺到錢搬走
你個名
再唔係
屈9個女人係咩背後金主報國安
有排佢煩
叫樓主比個閪老豆玩囉,可能鬥得贏,嫩閪 > 老閪
細心留意你老豆同佢關係既裂隙
加以利用
你要達到目的就要不擇手段
要趕佢走就要親近佢
唔好咁撚蠢硬碰硬
諗多啲陰濕野
佢貪錢就裝cam 捕佢之類

分化離間所有細小既裂隙
無事無幹下趕樓主走就一早發生左喇
仲有追post留意到個女人而家都住左好耐
個女人生哂根係度先發難,預左無行喇
我都係咁話
問下佢覺得個遊艇仔養佢機會大d定親生女機會大d
好似搵老母幫拖好d 喎
話哂都係你呀媽
最多搬去你呀媽到住
放棄你老豆
用太空卡每晚扮鬼打比個仔都夠做啦
12歲人心靈好脆弱架咋
阿爸如果我一早搬岀去,支出大左,我會擔心第日你有需要我幫唔到手
你覺得便宜仔會照顧你,你唔擔心嘅話我第日一岀身就搬走你要好好照顧自己
抵你成世做廢柴
爆鳩佢啦
等你老豆同條女係度時侯搵啲女同學fd上嚟,又專登引你老豆食佢地豆腐,咁佢條女就會唔高興,啲女同學再扮哂同你老豆有野咁,佢條女必然著哂火
每個人係獨立個體,有父母愛護並不是必然,所以有幸福就應該感恩。沒有這份福氣都唔好失望,因為每個人係獨立個體,即係你仲有你自己,你要愛自己,為自己建立溫暖社交圈。珍惜自己愛自己所以每天努力過每一天,目標係快樂每一天。要做到咁,不要再糾纏無謂的牽絆,無謂的人與事。你愛你自己,所以要將愛輻射到值得愛的人上,包括朋友圈,自己建立的家庭和子女,為自己建立愛的溫暖和幸福中。為你自己,用每一天的時間和心機,努力上進,以便在社會好好立足,鋪設自己幸福之路。
唔好將寶貴的時間糾纏無謂嘅人和事,將時間放在用愛同正能量去建立幸福。簡單來說,你今天還活著,即是幸福的開始,咁就有書讀就讀好啲書,有工作做就做好份工作,有朋友嘻嘻哈哈,就大聲嘻嘻哈哈,有真心的朋友死黨就好好珍惜大家相處的時間,互相關懷互相愛護,遇上好的另一半就好好愛一埸,建立自己的小家庭,一齊擁抱幸福的未來。
嘩我以為個post 係自己出

我個case 同樓主一樣,中學開始就係咁嘅生活,本新細個都有自己一間房,後來一直啞忍,結果有一日間房d野比條女揼晒出廳,從此我就變咗廳長,間房就俾咗佢個仔。

但嗰時我知我冇能力搬出去,亦都冇barging power,所以努力研究投資,返工做野,結果最近終於買咗自己嘅樓,搬出去住,仲係以前公屋上邊除埋名,而佢哋都面臨公屋要大屋搬細屋嘅風險,個心即刻爽晒。 而我都唔再fucking care佢地嘅生活。
咪係佢再問你 做咩唔問佢
直接屌佢關你撚事
護膚品加料
咁咪累鬥累囉 玩9佢
掂喎,搵啲女message你老豆咪得囉
睇咗好多 幾認同哩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞