老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
你講嗰個方法係最好
但樓主根本唔願意咁做

樓主根本唔願意佢放手同佢老竇嘅關係
即是你嗌佢用你嘅方法,佢都係最後老竇有咩事起上嚟一叫佢佢就會返去

既然係咁,點解唔扮吓嘢拎下資助
都比人呃左啦
同埋懷疑你老豆比佢落降頭先會咁

Btw 你老母呢
藉口嚟渣
你老竇對貓有敏感,咪又係死死地氣上去幫個女人餵貓
真係有敏感嘅話,根本餵貓都唔得
樓主係個軟弱既人但係心裡面又極度渴望趕走到班冚家鏟
唔變堅強攬炒可以點
之前有同我老豆講過
話如果我日日帶條仔番黎瞓咁又得唔得 你都會帶怨言啦
佢答我:只要佢對屋企有貢獻就得($/做家務)
俾位人入
講到尾都係自己問題我都係因為同屋企人關係唔好 18歲就自己搬出去住 辛苦但係自由 心境都開朗咗好多 呢啲嘢係錢買唔到
首先要佢真係硬得到,而好明顯佢根本無辦法做到
即使我哋點樣鼓勵佢要變得強硬,佢都係唔會做
你老豆係關鍵
主力對你老豆好啲 打好父女關係
俾佢覺得你先係最為佢著想
得閒扮委屈 打下個女人毒針

而個女人一定用返呢啲方法對付你
所以關係係重點 睇下老豆信邊個

正面同個女人衝突 或者理性同老豆討論 應該係無用
咁要考慮叫老豆加左你先 否則
我想問下你可以點贏
想你老豆搬去個女人度住而你霸哂間屋?
上面寫咗
樓主媽要離婚
樓主爸冇挽留
我只係realistic
長黎尋找解決方法但係又冇膽做咁垃圾嘅話
你都係適合繼續忍 唔怪得個二奶食撚住你 比着我都會
樓主根本唔知自己想點&唔知自己可以做到咩+唔知自己有能力做到咩

佢只係單純咁唔肯放手同老豆嘅關係
但又冇諗過自己在老豆眼中係咩形象
上黎尋找解決方法但係又冇膽做咁垃圾嘅話
你都係適合繼續忍 唔怪得個二奶食撚住你 比着我都會
怯就輸一世
人善比人欺,咁林善就睇死你遲早比人趕走
到時仆街唔好喊
好認同你既講法
下次佢瞓嘅時候嘈鳩返佢
最撚柒憎啲又嘈又串嘅細路
都唔知佢地老豆老母點撚教仔
比著我生個咁嘅打靶仔出黎我真係一巴車撚死佢
成年就應該嫁人 唔叫就執到真係cls係咪康熙年代
個個都係叫我搬出黎住
一係就叫我做好自己唔好比位人入,到時條女想話我都話唔到
帶人上嚟果吓已經要爆鳩佢
過火啲我認為玩鳩佢個仔都仲得
佢個仔12歲都已經唔尊重你
到15-16歲最撚串果陣仲得了嘅?
你搬過去
樓豬比人摸哂底牌啦⋯⋯全世界都知你唔敢自己出去住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞