老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
老豆嘅同居女朋友就有得搶撚曬先叫贏
已成年仲要係女
老豆唔叫你唔好讀書去嫁人 已經執到
呢個正
寫女人做擔保 財仔日日上黎
既然佢會計劃想同你老竇生多個
佢絕對唔會係一個善男信女,上面嘅台詞根本只係基本功
根據樓主回覆 你老豆已入局 通常D比人謀哂副身家訓天橋底都係咁既路數
而通常呢種人都以為自己冇問題 唔知自己一定破唔到局
勸樓主諗定後路
可以做樓主男朋友 帶我上屋企
幫你玩殘個細佬 日日稱佢可愛然後大大力搣9佢塊面
再幫你溝埋你老豆條女再飛左佢同你一齊
巴打好西利
而且佢唔係小朋友
可以返工 可以grant loan 老豆係可以唔養
養開唔會炒大獲叫佢走咋
一炒咗大獲 分分鐘老豆講出心底嗰句
話你咁大個不如搬走

老實講 間屋係老豆嘅話
樓主係要自己睇開啲
如果唔係 只會自己一世唔開心
根本你先係最傳統咩年代
唔講以為你就係佢老竇
咁都叫已經執到都好撚廢下wo
你睇返回覆,佢老竇同生母已經係冇乜感情
仲要佢覺得個女係唔成熟
再加埋而家精上腦,唔理智地俾個女人斷社交圈

你爸爸會斬欖,係因為佢仲有理智
仲會識得嫌煩
同埋仲想維護自己嘅社交圈子

但佢老竇已經放棄咗
你話幫佢餵貓狗 自己過去佢度住 仲自由
讀緊u就住hall
直至畢業就搬出黎住

冇架啦 你個老豆比人搶走左 一係就跟你老母
其實宜家仲有好多「重女輕女」嘅廢老
佢老竇會比條女斷社交網絡咁唔理智
好難唔係傳統型
咁計較輸贏 蝕底係你自己
乜auntie一把年紀玩到咁大呀,老實講如果你老豆真係鍾意佢嘅都無計,但當佢做咗d仆街野嗰陣你可以收集下證據錄下音,到時要攤牌都有d本錢,但長遠黎講我覺得你都要盡快可以經濟獨立襯老豆依家仲會比資源你嘅時候好好發展自己,容乜易你老豆同佢結婚到時你就難搞
點解要係自己一世唔開心
而唔係令到嗰三個人一世唔開心
可以折磨到嗰三個人係一件好撚開心既事
你未經歷過唔撚明
咁搬隻貓過你屋企 再叫你老豆搬過去?
其實我只係同你差唔多年紀
而第三句正正就係我又俾人咁樣拎黎屌過

你係軟弱型,衝口而出對你唔會有着數
他日如果個女人突然之間等唔切走咗,你咁衝動
到最後都維持唔到同老竇嘅關係,更加唔使講分唔分錢
你唔好聽佢噏啦

你忍完又點?忍完畢業出嚟做嘢 遲d屋企有咩事分分鐘仲要你幫手出錢出力 賠了夫人又折兵

如果你老竇係幫外人而唔幫你 呢啲老竇唔要都罷啦 快撚啲搬咗去斷絕關係仲好 寄人籬下/同其他女性合租 大把方法 繼續同個西女人住埋一齊你精神狀態都唔會好得去邊仲會影響埋讀書
調返轉樓主整爛自己啲野然後瀨落個仔到
你咪同老豆講
可以幫條女養貓同返工近d

Btw 有冇男朋友或者同fd傾過?fd比你嘅建議點都直接過上連登問
真係要同老豆講、要約法三章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞