老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
屌佢係鷄 買一送一個隻
你估你定支那閪+個囡 會TUM得掂你老豆吖嗱?人地夾埋有兩個閪呀,當八達通嘟都得呀!
你?
練定武,實有用
佢老豆係有諗「親生女」就唔會唔正正式式同佢講轉長住啦

唔係唔愛,係「唔夠愛」
唔好當個個父母都一定愛自己仔女啦
點解唔work
係樓主屋企裝cam 唔係侵犯私隱?
可以扑爆個cam 一係報狗 話佢地偷拍樓主
樓豬

屋企唔好睇咸片恐怖片
咸書要擺好
睇電視講電話唔好講粗口呀

仲有
自己衣著要整齊
唔好喺屋企食煙
平時個身有陣除就唔好坐喺個廳度
食飯唔好食到周圍都係
小心惹老鼠曱甴

你知啦
唔好教壞細路
唔好俾麻煩後母呀
Sad
扮俾佢兩母子搞到抑鬱
日喊夜喊
再偷錄佢仔日日9叫嘅片俾老豆睇
你要諗埋樓主本身性格
你話佢敢唔敢去到咁盡?

仲要個女人本身喺自己屋企都有裝cam
佢絕對可以扮懵話大條道理習慣咗可以睇住個仔安心啲
只係樓主喺度小題大做
你係女就唔好同佢玩硬
你同你老豆關係好唔好, 佢錫唔錫你?
有冇得做d野同個女人/便宜仔有爭執但你喊先
整多幾次有咁慘得咁慘
長遠計如果個女人對佢老豆係真心既咁長住真係無可厚非架喎
無錢搬走就要忍,大個之後搬出去唔比家用報復
第一次開post唔識揀揀錯左sor
真係睇你同你老豆有幾親
夠親到你肯定你同條八婆炒大鑊佢都唔會趕你走
咁就唔駛諗咁多直接開佢波
但睇左樓主頭幾個留言都已經feel到你本身又淆底
老豆好似都唔係點攬你咁
咁其實都已經收得皮
都係搵阿媽幫手或者自己搵多啲錢走算喇
小三就做人二奶
係冇可厚非
但係會事前協調,由頭都未佢老竇都冇考慮過兩個陌生女人一齊長住會衍生啲咩問題
就直接叫個女人長住

係會在意個女嘅感受嘅話,點解唔係一早講定?
Exactly
搵個型少少既阿叔 溝走條八婆
玩夫目前犯
唔正面對鬧,下次有咩事,ok,第二日清算,細路嘈,ok,整爛佢啲玩具,再撩交嗌,ok,剪爛佢啲衫,再係唔合作,ok,有咩係佢帶嚟嘅全部掉岀走廊
鬥癲仲要癲過佢啲臭雞先識分主客
不過你自己嘢要收好先,放學校locker或暫放朋友度先
你老豆生得你,喺你有能力養自己之前係要比最基本嘅生活你,如果唔係佢只係一隻畜牲,影低嗰3件人形垃圾,有咩事貼佢街招
有好多人只會不停提「親生女」
但唔肯面對根本本身樓主老竇未必真係咁愛錫

到咗而家都仲有好多人會「重男輕女」同下下死攬「擔幡買水」呢啲濕鳩傳統
屌 你而家係為緊老豆同自己好呀
反而你老豆都無幫你諗
總之, 你而家唔清走2個撚屌, 即係養虎為患
好似美國養大中共咁, 好快就捉蟲入屎忽
呢2個撚屌只會慢慢蠶食你本身有嘅所有野
好似香港比中共蠶食咁
到時你想諗你老豆都無得你諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞