老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
你咁在意輸贏
由你要專登做好自己唔比俾位人入 而唔係喺屋企鍾意做咩就做咩 你已經輸撚咗
讀緊u學費又唔駛自己比
你有返工就試下住hall同搬出去住啦
補習都輕鬆每月賺幾k
我只係唔想同個女人同個細路住
同老豆住當然無問題
樓主垃圾黎 咩都唔敢改變都唔想
其實佢只係上黎呻 而唔係尋求方法
btw 樓主老豆唔係話一係佢搬一係你搬咩?
叫佢搬啦唉屌
即刻帶返黎啦
佢而家唔知多左2件蛋散係有幾撚煩姐
到你帶條仔上黎日日凶撚住果2母子佢就明
你自己諗下
1.你老竇點樣睇你
2.你想要咩?
3.你嘅能力可以做到咩程度?
插贓嫁禍?精神折磨對方?你要記住你行呢條路,就要唔好比佢捉到你嘅證據。以退為進?死忍到畢業就走?
4.你有能力而陣可以做得出d咩?
5.你有冇退路?
例如金錢夠唔夠自己搬出黎住之類,或者有冇長輩幫到你
6.你可唔可以狠下心腸,同佢哋老死不相往來?
7.遺產係咪對你真係咁重要?
重到你可以捨棄你軟弱嘅性格,佢用唔同嘅方法趕走呢個女人。
唔會小三咁細個掛 至少都中學畢業喇
咁個女人對你屋企有咩貢獻
免費閪送上門被你老豆屌?
樓主似係由細到大比人縱慣
你咁認真幫佢做乜算鳩數啦
唔服氣又唔敢屌 又唔想搬出去住 只可以谷住谷住上網呻正宗連登仔
屌,佢老竇明顯精上腦啦,仲洗問?
唔係 係現代 係2021
阿爸阿媽照顧你唔係必然
你唔明嘅話係你幸福 希望你一世唔駛明
間屋又唔係你嘅 咁唔服氣最有骨氣嘅做法就係斷關係 搬出去 等佢老嗰陣冇人養就會識後悔 咁先係大贏家
你咪撚痴線啦16歲翻緊工 18歲已經自己搬咗出去

我係講緊而家呢個年代好少人叫個女18歲就嫁 唔係講緊照唔照顧
我某程度上都經歷過呢個情況
當年都係咁啱有網友去開到我,令我諗得現實啲去部署自己嘅人生

既然我曾經受過陌生人幫助
只係想作為一個過來人提點下樓主
當係幫自己積下陰德
咁你有冇仔先
啱呀
咩叫做好自己
你咁諗本身就係輸撚左
樓豬回應過點解唔跟老母要跟老豆未
睇啲唔睇啲 仲要講到自己好有歷練咁睇清楚先OK?
如果個兩母子有咩食物敏感 /有左 記得千祈唔好落佢過敏嘅野/落仔藥 落佢啲嘢食到
你有冇諗過你老竇想唔想同你住?
呢個世界唔係「你想」=一定會發生

但係我哋外人從字面睇得出,你老竇好想同個女人一齊住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞