老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
呢啲事同香港一樣

唔抗爭就冇用

你選擇忍就真係認咗輸

容共,但又唔係抗日
唔係!叫你唔好掛住吹水同圍爐
大家比左咁多suggestion你
你自己唔做 又有咩用
佢老竇只會叫樓主唔好當果兩個人係生保人
上一代識咁諗既話我相信本身唔會離婚收場
發展到而家咁樣
一係攬炒
一係夠硬霸返屬於自己既位置
一係搬
一係忍到個便宜仔郁埋樓主都繼續死忍
睇樓主想點做囉
個女人似係想生多個話同我老豆傾過不過我老豆話大家都已經各自有小朋友,不如拎番啲錢去旅行仲好
但個女人同我講佢地無用套只係食藥,一陣唔食藥就仆街
1. 介紹條女俾你老竇
2. 介紹條仔俾嗰個女人。
3. 食咗個女人,趕走你老竇。再飛咗條女。
樓主唔肯面對自己老竇「唔夠愛」嘅事實
就只會繼續吹水

就好似有啲女人明明條佬打9佢或者出面搞女人
都仲係唔肯放手一樣

佢自己唔肯面對事實,又邊有可能行出第一步
點解唔跟返老母
條女幾歲
你岩但而家住又靠緊佢 學費又係靠緊佢
咁其實你都好清楚自己嘅位置啦

你老竇係明白事理嘅話,根本就唔會發生今日嘅狀況

他日個女人再生多個仔,就會係佢現任嘅親生「仔」
而你只係舊愛嘅親生「女」
同路人俾吓面OK ?
一有機會就好委屈咁喊 要扮可憐博老豆同情
通常男人受軟唔受硬 樓主性格硬碰硬一定輸
我唔係本人唔知個女人有咩打算啦
但如果個女人真心愛你老豆想同佢白頭到老你點睇
你都睇到樓主點樣形容自己老豆
好明顯佢老竇就冇諗過要安排
即使樓主去問,佢老竇都只會避/扯開話題

佢老竇咁識諗,咁識計劃嘅話
就唔會發生到呢一步啦
咁你唯有忍到畢業
冇辦法,既然佢有幫你比學費

佢精上腦到咁,你一搬走佢應該唔會幫你交學費
斷絕父女關係都得㗎 同佢老豆講到佢死個一刻都唔會見佢
身後事叫佢後母個仔搞 同樓主完全冇關係 問吓佢老竇接唔接受呢一個搬咗佢嘅條件 如果唔係就條女搬 2選1

冇話啱唔啱用嘅 總之要令到佢有極大量家務做 同時又要喺佢生活入邊為佢帶嚟不便 佢要用嘅嘢就盡量霸住嚟用 諗方法諗藉口唔俾佢用 或者令到佢要用嗰一件物件 就要做額外嘅事 例如佢想煮飯 咁咪洗晒樓主用過又未洗嘅污糟碗先囉 佢要瞓覺就扮整啲嘢 有cam又點 半夜跌爛咗個杯都唔得? 行行吓放手就跌爛咗喇 就算睇返cam 只要你交足戲 都好難分辨到你係有心定無意 灌輸佢個仔 讀書冇用㗎讀書唔係唯一出路 買多啲game俾佢個仔玩 買多啲零食俾佢個仔食 等佢變成又肥又毒成績又差嘅傻仔 佢後面個仔12歲 正值發育時期 只要佢一個暑假 又唔做運動又坐喺度打機又食零食 三個月後已經可以好大轉變
日日教佢睇AV
仲要睇個啲咩母子play
Post 你後母上黎,等兒登仔打飛機
一係撩個便宜仔
收做兵慢慢玩
要等老豆慢慢覺得帶個女人返黎係委屈左個女
食食下飯自己喊呀 乜都好
掉曬個女人同佢個仔啲野出街 定期換鎖 同樓下看更投訴有好多陌生人出入
仆街啲可以陰啲陰啲嚟
將個女人啲護膚品 衫褲每次掉咁啲
個仔啲功課掉掉咗佢 等佢哋以為自己整唔見
你睇返樓主話個女人其實都有提出同佢老竇生多個

你喺上面都睇到個女人幾有機心
個女人絕對做得出拮穿個套或者唔食藥

到時個女人大埋肚,樓主咩都唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞