老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
我同個女人講:我啲朋友26號上嚟打邊爐。
個女人:你唔洗問過我地先架?
我心諗間屋係我,你寄人籬下,我點解要問你意見同批唔批准?係都問我老豆。

樓主呢到已經輸撚哂
心乜諗 事實間屋係你 驚乜
就係呢句開始佢變左女主人
同你老豆講 個女人做到既野 我都得
跟住強上你老豆
五六年經濟已經增長咗好多18歲已經係2002年岀世 真係冇得比 你見依家啲後生個個都手持iPhone就知

樓豬擺明唔想辛苦唔想改變 教佢都嘥時間
佢搬咩嚟就逐啲逐啲掉咗佢
或者最後係佢老豆同女朋友結婚生仔 一家四口樂也融融呢
祝福佢哋算啦
佢老豆開開心心 第時山窮水盡要借/拎一萬幾千 或者都肯幫手
佢老豆瞓街嘅話 連呢個保險都冇埋
放啲假曱甴係佢啲m巾入面,如果有cream就加啲可可粉入去,倒啲粉底同hi啲睫毛膏喺佢啲衫到,用廁所水整濕佢啲化妝棉,佢摺好 掛好啲衫就幫佢整返亂,加wasabi 落佢啲hand cream eyes cream牙膏到,整斷曬佢啲縮骨遮啲骨,如果個仔鐘意玩具就陰啲陰啲用噴漆幫佢噴黑(漫畫雜誌都啱用,所有褲都攞啲線kick 住條拉鍊,佢哋問到就死口唔認,佢哋夠膽玩返轉頭就每日都用真曱甴,落瀉藥
唔係點引你落搭
天真
1.老竇幫外人唔幫自己血親
2.個女人擺明吼住間屋
3.老竇精蟲上路

呢幾樣因素加埋我想像唔到個結果係好
咩年代 仲用bt塞網
係都router block ip la
見到標題就知又係個d劇本
呢廢老真係
十鳩幾年無變過既劇本 咁都中伏
真係唔死都無撚用

睇到條賤婦斷埋朋友圈
就知有機心
只要個廢老一同朋友講呢單野
實知咩料啦
仲唔撚79斷咩
諗到樓豬未來10幾年都要低聲下氣對住個女人
最後冇咗間屋都仲要養老竇

我就忍唔住笑
個女人:你唔洗問過我地先架?

啲賤種咁撚好野
為層樓 有乜所謂
痴兩年應該搞掂轉名

之後廢老痴佢個女訓街啦
好撚有畫面
之後直接入房比條廢老中出

一有左 搞撚掂
咁佢自己一個女仔 未出去住過嘅話 會驚都正常嘅
又話男女平等做咩講到女仔好弱勢
或者係真愛呢 或者個女人係吼住個男人呢
佢單親又咁姣 冇男人可能會死
仲唔帶 等乜鳩
等你條仔爆鳩佢咪得
全部夾租都係只限女性 仲要超平租 又識多幾個姊妹互相照顧
事在人為
我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓

咁你忍多排先
上面先講完個女人啱啱搬入嚟嗰陣教樓主點樣慢慢拎晒男人啲錢

真愛?
樓主啲火同小火龍條尾差唔多
拿 雖然係似 但係樓主嗰個唔係支那女人 已經好大分別啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞