老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
請槍釣個女人,留低證據比老豆睇
痴線佬
可唔可以搵返呀媽? 仲有冇聯絡?
你老豆係咪又係嗰啲精蟲上腦既死廢老?
大個女喇。如果跟到阿媽就阿媽。如果唔得,有 Hall 住 hall,無有冇得同同學陜屋租。唔得就死忍讀好啲書,番 part time + libaray,畢業後出揾份好工盡快自立。抽定公屋先。講真,咁嘅屋企無野留戀亦無野爭。不要糾纏無謂的人與事!你要愛自己珍惜自己強化自己好好係社會立足,揾個好好老公,結婚生仔,快樂幸福自在地生活。
扮痴線 扮自殺
嚇9佢地
hi樓主,我有相似經歷但驚自爆,你介唔介意留tg?
樓豬鬼夠膽咩
果d閪女人就最兇狠
一陣真係冚到佢一巴 但俾閪女人扯住頭髮撳住嚟打就柒
屌鳩佢啦 再報狗話佢擅闖民居
反正又唔係真老母
明刀明槍講左唔鍾意就叫樓主走喇
仲信個老豆會睇住個女都on99
你班人講就口響,如果樓主比人趕走,你地咪潛水
屌d ntr 情節出哂黎
12歲小朋友巨根中出樓主大姐姐
叫隻歐洲雞返嚟色誘你老豆 過夜全套plan 包佢覺得好過條女
試下諗個計劃屈到個女人比綠帽你老豆帶
我即刻火都嚟埋

但忍住扮無嘢發生繼續瞓##

有意無意比你老豆見到你喊
然後話 你睇左醫生發現身體有d事
但唔講佢知係做咩
叫佢唔使擔心 點都會盡孝道照顧佢
一反常態比下錢老豆
買下衫比佢 噓寒問暖多d
但你就keep住唔開心咁既樣
食飯就食少d(出去打底先)
同佢講 個人好攰
醫生話要休息多d
你個仔係咁嘈嗰陣你就出去
扮可憐話姐姐好唔舒服
你而家唔趕走佢 到你畢業出嚟做野就養埋佢同佢個仔
搬去監獄?
點解你唔跟老母一齊走
搬啦
我老豆又係咁
最後比條女呃晒d錢
而家佢係生係死都唔關我事最好死撚左佢

搬走左一定唔好比家用 斷絕來往
同你老豆講一係揀佢
一係揀你
唔通到你再大個啲可能仲要幫手要養埋佢條女個仔
有冇錢?請隻鴨去勾引個女人
搵私家偵探跟再影埋相比係老豆睇
樓主 私樓定公屋... 公屋就告鳩條女無名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞